ΕΛΛΑΔΑ

Ίχνος δεν άφησαν οι δράστες του “τέλειου εγκλήματος”

Το τέλειο έγκλημα φαίνεται πως διέπραξαν οι δράστες της δολοφονίας του Άντρου Ροδοθέου στην Κύπρο.

Οι Αρχές της Λεμεσού εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όμως ακόμα δεν έχουν οδηγηθεί σε κάποιο συμπέρασμα.

Ο 61χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό την περασμένη Τετάρτη, 12 Απριλίου. Βρισκόταν μέσα στο εξοχικού φίλου του, στην περιοχή Γεράσα, όταν περνώντας από γυάλινη πόρτα δέχτηκε το θανατηφόρο τραύμα.

Ο δράστης είχε πυροβολήσει από απόσταση σχεδόν 100 μέτρων, γύρω στις 21:00 το ίδιο βράδυ, όταν έξω από το σπίτι υπήρχε απόλυτο σκοτάδι και μέσα φως.

Η σφαίρα διαπέρασε τη σπονδυλική στήλη του Ροδοθέου κι προκάλεσε ρήξη κοιλιακής αορτής, ενώ τα αίτια του θανάτου αποδίδονται σε αιμορραγικό σοκ.

Εντύπωση προκαλεί το ότι στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες.

Άντρος Ροδοθέου

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, από τη διαδρομή του θύματος, από τη Λευκωσία προς τη Λεμεσό.

Κι ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστική εξέτασης, αναμένεται να εγκριθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τον Εισαγγελέα, για να εξεταστούν οι κλήσεις που είχε το θύμα πριν από τη δολοφονία του.

Τα σενάρια πάντως, που διακινούνται στην Μεγαλόνησο ως προς τα κίνητρα του δράστη, κάνουν λόγο για «μάχη» μεταξύ αντιπάλων φατριών, με σκοπό τον έλεγχο δραστηριοτήτων στις επαρχίες.