ΕΛΛΑΔΑ

Η Ζωή θυμάται τους «Δεν πληρώνω» και σηκώνει τις μπάρες των διοδίων

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής επέδειξε για μια ακόμη φορά την ανυπακοή της.
Ανάρτησε μάλιστα στο Facebook το βίντεο που τη δείχνει να σηκώνει μπάρες διοδίων αρνούμενη να πληρώσει

Υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα; Υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται. Ειδικά αν είσαι πρώην Πρόεδρος της Βουλής και το όνομά σου είναι Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν είχε πρόβλημα να θυμηθεί τις ηρωικές ημέρες των «Δεν πληρώνω» και να βγει από το αυτοκίνητό της σηκώνοντας μπάρα σε σταθμό διοδίων αρνούμενη να καταβάλει το αντίτιμο που καταβάλλουμε όλοι οι άλλοι ελληνες πολίτες. Μάλιστα έσπευσε να αναρτήσει την ενέργειά της στο Facebook, διαφημίζοντας στα social media την ανυπακοή της…

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε επισκεφθεί την Πέμπτη την Καλαμάτα για μια συγκέντρωση υπέρ ενός καταδικασθέντος για την μη πληρωμή διοδίων.

Καθ’ όδόν, όπως δείχνει το βίντεο που ανάρτησε η ίδια στο Facebook, σταμάτησε σε σταθμό διοδίων, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και σήκωσε την μπάρα πριν συνεχίσει το ταξίδι της. Την σκηνή κατέγραψε σε κινητό συνεργάτης της.

Στην ανάρτηση γράφει ότι προχώρησε στην ενέργεια «στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη, του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

Πρόκειται για την περίπτωση ενός πολίτη που καταδικάστηκε προ ημερών σε φυλάκιση 42 ημερών και παραμένει εδώ και πάνω από μία εβδομάδα έγκλειστος.

Εχει πολιτικό ενδιαφέρον ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου στρέφεται κατά της λειτουργίας αυτών των αυτοκινητοδρόμων που η κυβέρνηση του πρώην συντρόφου της Αλέξη Τσίπρα διαφημίζει με κάθε ευκαιρία.

Αργότερα το απόγευμα της Πέμπτης συμμετείχε σε συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Καλαμάτα, από όπου ανάρτησε τη φωτογραφία κάτω.

πηγη protagon.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ