ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
{loadposition social}

- ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

  • Τηλέφωνο: 2810.325508

Περιγραφή - Δραστηριότητα Επιχείρησης

Ktiniatrio-Filipakis-3Το ιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998 στη Λ. Κνωσού. Απ' τον Μάη του 2011 μεταφερθήκαμε στη Λ .Ιωνίας 1, δίπλα στο κηποθέατρο. Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές και τις επιθυμίες των πελατών που μας στηρίζουν αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη ένα άνετο και φιλικό χώρο με δικό του χώρο στάθμευσης και τον απαιτούμενο σύγχρονο εξοπλισμό για υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια κτηνιατρική φροντίδα.
Για κάθε λειτουργία υπάρχει ξεχωριστός χώρος: διαφορετικός χώρος για τα παθολογικά περιστατικά, το μικροβιολογικό εργαστήριο, τα χειρουργεία και ειδικός χώρος για βραχεία νοσηλεία στον οποίο τα ζώα αισθάνονται καλύτερα σε φιλικό και ήρεμο περιβάλλον.
Σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να λύσουμε τυχόν απορίες και ό,τι σας προβληματίζει σχετικά με το ζώο σύντροφό σας.
Στόχος μας είναι να προλάβουμε νοσηρές καταστάσεις, να διαγνώσουμε παθ. καταστάσεις και να εφαρμόσουμε την κατάλληλη θεραπεία αλλά και να παρέχουμε την απαιτούμενη στήριξη στις δύσκολες στιγμές της ολοκλήρωσης του κύκλου της ζωής.
Σκύλοι, γάτες, ινδ. χοιρίδια, κουνέλια κατοικίδια ερπετά είναι καλοδεχούμενα να τους παρέχουμε τη φροντίδα που τους ταιριάζει.

Περιγραφή υπηρεσιών και Προϊόντων

filipakis-orario

Παθολογικά, χειρουργικά μαιευτικά περιστατικάΒιντεοωτοσκοπήσειςΔιαγνωστικές εξετάσεις (αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, ανοσολογικές)Υπερηχογραφήματα άνω - κάτω κοιλίαςΚαθαρισμός και στίλβωση δοντιών με υπερήχους νέας γενιάςΔιατροφικές συμβουλές και ειδικά διαιτολόγια για παθολογικές καταστάσειςΔυνατότητα βραχείας νοσηλείαςΚουρέματα (με ραντεβού)
Σημ: στο ιατρείο μας δεν διενεργούνται επεμβάσεις αισθητικής (π.χ. κοπές αυτιών) μιας και το θεωρούμε ηθικά και αισθητικά απαράδεκτο!

Στοιχεία Αναζήτησης: Στειρωση, Καλαζαρ, Πυομητρα Σκυλου, Εμβολιασμοι, Αποπαρασιτισμα

- ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Λεωφόρο Ιωνίας 1, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 71306

Οδηγίες

Βάλτε την διεύθυνση που βρίσκεστε:

Φωτογραφίες

ΚατηγορίεςΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ