ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση του Μάριου που τον σκότωσε ο σκύλος του - Αυτή ήταν η αιτία που του επιτέθηκε

Ανατρέπονται τα δεδομένα της φονικής επίθεσης σκύλου στον Κύπριο ιδιοκτήτη του.

Κοκαϊνη σε μορφή κρακ είχε καταναλώσει το Στραφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ το οποίο τον Μάρτιο επιτέθηκε και σκότωσε το αφεντικό του από την Κύπρο, παρουσία συνεργείου του BBC.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η ιατροδικαστική υπηρεσία, η επιθετική συμπεριφορά του σκύλου, φαίνεται να οφείλεται σε κατανάλωση κρακ. Ο κτηνίατρος-τοξικολόγος Nicholas Carmichael, αποκάλυψε ότι δείγματα κοκαΐνης και μορφίνης ανακαλύφθηκαν στα ούρα του σκύλου.

«Είναι πολύ πιθανό ο σκύλος να κατανάλωσε ναρκωτικά, πιθανότατα να τα έφαγε. Είναι σχεδόν αδύνατο να πει κανείς με βεβαιότητα εάν αυτό προκάλεσε την επίθεση του σκύλου, όμως σίγουρα θα τον έκανε να συμπεριφέρεται μη φυσιολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Carmichael, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Όλα έγιναν όταν συνεργείο του BBC, γύριζε επεισόδιο του Drugs Map of Britain (Ο χάρτης των ναρκωτικών στη Βρετανία) όταν ο 41χρονος Κύπριος Mario Perivoitos (αφεντικό του σκύλου) άρχισε να έχει σπασμούς. Τότε ήταν που ο σκύλος του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Andrew Walker, αίτια θανάτου του 41χρονου ήταν τα τραύματα από τον σκύλο, ενώ το θύμα πριν πεθάνει είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. «Πιθανόν να έπαθε επιληπτικό σοκ, το οποίο προκάλεσε την επίθεση του σκύλου», είπε.

Ο Walkerm ευχαρίστησε το συνεργείο του BBC για τις προσπάθειές τους, ενώ η αστυνομία είπε ότι το σκυλί θα θανατωθεί.

http://www.newsbomb.com.cy