Αυτό είναι το σχέδιο για την χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση του Δήμου Ηρακλείου

Αυτό είναι το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για την χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση του Δήμου Ηρακλείου - Ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός παρουσίασε τα οικονομικά δεδομένα, τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και το σχέδιο προϋπολογισμού του 2024
Με στόχο την αναλυτική ενημέρωση των Δημοτών και με γνώμονα τη διαφάνεια σε κάθε πτυχή και διαδικασία, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά, ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός παρουσίασε τα αρνητικά οικονομικά δεδομένα του Δήμου, τα οποία δεν επιτρέπουν τον ισοσκελισμό του προϋπολογισμού του 2024, μαζί με τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για τη χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση του Δήμου Ηρακλείου.
«Ήταν βασική δέσμευσή μας ότι θα λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια σε όλους τους τομείς» δήλωσε ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός, επισημαίνοντας: «Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε σήμερα τους συνδημότες μας για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηρακλείου. Τα προβλήματα, τις λύσεις και τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας. Χωρίς διάθεση ωραιοποίησης ή δραματοποίησης της πραγματικότητας, παρουσιάζουμε τα χρηματοοικονομικά δεδομένα με τα οποία θα πορευτούμε, τουλάχιστον, για την επόμενη χρονιά.».
Στα σχόλια ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε ολόκληρη την τοποθέτηση του Δημάρχου και να διαβάσετε αναλυτικά όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.

Δημοφιλή Αρθρα