Δημοσκόπηση GPO για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ποιος προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία (vid)

Write a comment
Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης εκκινεί από θέση ισχύος στην κούρσα της εσωτερικής αναμέτρησης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της GPO. Ακολουθούν Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος.

Σημαντικό προβάδισμα φαίνεται να αποκτά ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει της κρίσιμης εσωκομματικής κάλπης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τα Παραπολιτικά, είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του επικεφαλής του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπος, συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό 39,4%. Ακολουθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με 22,3% και ο Παύλος Γερουλάνος με 19,9%

Στην τέταρτη θέση είναι η Μιλένα Αποστολάκη με 7,9% και, τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης με 5%.

Σχετικά με τον αντίκτυπο των πρόσφατων ευρωεκλογών, το 71,8% του συνόλου αποτιμά αρνητικά το αποτέλεσμα, το 46% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό, ενώ το 52% πιστεύει ότι, παρά τη μικρή εκλογική άνοδο, δεν επιτεύχθηκαν οι πολιτικοί στόχοι που είχαν τεθεί.

 

Να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση δεν συμπεριλαμβάνει τις υποψηφιότητες των Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννη Κανελλάκη, διότι δήλωσαν την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι αφότου είχε ξεκινήσει η παρούσα ερευνητική διαδικασία.

Write comments...
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.