Ηράκλειο: Η στιγμή που οι ανήλικοι βάζουν φωτιά στο ασθενοφόρο

Write a comment

Βίντεο από τη στιγμή που ανήλικοι πυρπολούν το ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Creta24.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2023 στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης ήταν δύο ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγους μήνες αργότερα.

Όπως είχε γράψει το Creta24, ήταν γνωστό από τον Μάρτιο ότι πρόκειται για εμπρησμότο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ωστόσο, από τις μαρτυρίες δεν είχε εντοπίσει ποιος και γιατί προχώρησε στην εμπρηστική αυτή ενέργεια.

Μια κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος ήταν εκείνη που αποκάλυψε τους δύο ανήλικους δράστες. Πιο συγκεκριμένα μέσα από το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο διέθετε και ήχο οι Αρχές κατάφεραν τα εντοπίσουν τους δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές είχαν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας από πολλά καταστήματα της περιοχής, κανένα όμως δεν είχε καταφέρει να οδηγήσει στους δράστες.

Το χρονικό 

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 29 Μαρτίου του 2023, όταν ξέσπασε φωτιά σε  σταθμευμένο ασθενοφόρο κοντά σε ιδιωτική κλινική στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Στο σημείο είχαν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, οι οποίες όμως προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ασθενοφόρο ήταν σταθμευμένο σε οικόπεδο καθώς χρησιμοποιούνταν από την κλινική μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Write comments...
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.