«Έσπασε» ο Στέλιος Παρλιάρος : «Το πάλεψα για 10 χρόνια και βγήκα καθαρός»

Write a comment

"Έλεγα πως θα ξημερώσει άλλη μέρα, δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι ψυχολογικά και οικονομικά" παραδέχεται ο Στέλιος Παρλιάρος. 

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος, τη νύχτα της Τετάρτης, όταν συνάντησε την Έλενα Παπαβασιλείου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής EQ στο Action 24. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε από καρδιάς για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για δέκα περίπου χρόνια οικονομικά και ψυχολογικά στον χώρο που θέλησε να ακολουθήσει δίχως να μπορεί να κρύψει την συναισθηματική του φόρτιση. 

Πιο συγκεκριμένα, ο  Στέλιος Παρλιάρος εκμυστηρεύτηκε πως «αν η ζωή ήταν flat, δεν θα είχε νόημα. Δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έχω περάσει το βουνό των δυσκολιών για 10 χρόνια αλλά μέσα από αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ήταν πανεπιστήμιο για μένα. Όταν είσαι 20 – 22 χρονών, που να ξέρεις από οικονομικά και επιχειρήσεις. Ήμουν μόνο μου και πάλευα με τα πάντα. Ήταν τα ανίψια που πάνω σε ένα σκαμπό, μικρά παιδιά και έφτιαχναν ταρτάκια. Ερχόταν και η αδελφή μου και με βοηθούσε οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά».

«Εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα και έβρισκα πάντα το καλύτερο. Οπότε κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω… τι κάνω; Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια, ναι. Δεν λύγισα όμως, δεν έπαθα τίποτα γιατί έκανα πάντα όνειρα».

 

Ήμουν ένας άνθρωπος, ειδικά εκείνη την περίοδο, σαν πολύ νεότερος και διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, έχω και μια φοβερή αισιοδοξία. Δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια» πρόσθεσε ο  Στέλιος Παρλιάρος στην γοητευτική παρουσιάστρια του talk show του Action 24.

πηγη   zappit.gr
Write comments...
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.