ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστολή ΟΦΗ στην ΕΠΟ για τα μπαράζ με Πλατανιά

Ο ΟΦΗ απέστειλε επιστολή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την οποία ζητά ορισμό των αγώνων με τον Πλατανιά την Τετάρτη 15/5, μιας και όπως υποστηρίζει, περνά ο καιρός από τη λήξη των πρωταθλημάτων. 

Αύριο Τετάρτη (15/5) αναμένεται η επικύρωση της βαθμολογίας της Football League, ενώ την Πέμπτη εκδικάζεται η προσφυγή του ΠΑΣ στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Ωστόσο ο ΟΦΗ από την πλευρά του με επιστολή που απέστειλε, ζητά από την Ομοσπονδία να ορίσει την Τετάρτη 15/5 τα παιχνίδια μπαράζ με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε ο ΟΦΗ στην ΕΠΟ: “Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19. Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/5 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές”.

sport-fm.gr