ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Ενθαρρυντικό το κλίμα για Βοτανικό

Η αισιοδοξία για την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος έχει... εγκατασταθεί για τα καλά στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού. Την προηγούμενη Τρίτη, ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είχε συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η συνάντηση για το έργο του Βοτανικού έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ταύτιση απόψεων υπήρξε στη χρηματοδότηση του έργου, κομμάτι το οποίο αποτελούσε «αγκάθι». Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική του γηπέδου του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, που αποτέλεσε προαπαιτούμενο όρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Με το τέλος της συζήτησης υπήρξε -τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο- συμφωνία, αλλά και διάθεση να ξεπεραστούν αυτή τη φορά τα εμπόδια του παρελθόντος.

Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 7 Ιουλίου, από την Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, καθώς για να ανάψει και επίσημα το «πράσινο φως», να υπάρξουν ανακοινώσεις και να οριστεί ένα χρονοδιάγραμμα έργου για τον Βοτανικό χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού.

Πηγή: ΑΜΠΕ