ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ένταση στη συνάντηση Σαββίδη-Αυγενάκη και οι διευκρινίσεις του ΠΑΟΚ (video)

Πολύς λόγος έγινε για video που είδε το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο της συνάντησης Σαββίδη-Αυγενάκη και από τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων.

Ο εκνευρισμός του Σαββίδη και οι διευκρινίσεις του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα video το οποίο είναι από τη συνάντηση του ισχυρού άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο «Μακεδονία Παλλάς» στις; 29 Αυγούστου. 


Στο εν λόγω video φαίνεται εκνευρισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά όπως ισχυρίζονται από τον νταμπλούχο Ελλάδος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι βρέθηκαν κάμερες στον χώρο και ότι ήθελε να μιλήσουν οι δυο τους μακριά από τα… φώτα της δημοσιότητας.

Τονίζεται, μάλιστα, ότι δεν είπε στον κ. Αυγενάκη να φύγει και πως δεν τον… κυνηγούσε ο υφυπουργός, παρά τα όσα υποστηρίζονται σε σχετικό δημοσίευμα και πως γίνεται προσπάθεια δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων. Μάλιστα, όπως προκύπτει και από τις δύο πλευρές η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα.

Οι πρωτοβουλίες για τη βελτίωση και του ποδοσφαίρου, που αποκτούν όλο και περισσότερους συμμάχους, μαζί με την αγαστή συνεργασία της UEFA, είναι προφανές ότι κάποιους ενοχλούν. Η λάσπη που εκτοξεύθηκε απόψε από το Documento, γύρισε όλη εναντίον του. Εντελώς προβλέψιμοι πλέον...
πηγη sport-fm.gr/