ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημητρη Παπαδόπουλου 

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη για τον θάνατο του Δημητρη Παπαδόπουλου 

Τά θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαδόπουλου εκφράζει στήν οικογένεια του και στην οικογενεια του ΟΦΗ ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο Περιφερειάχης αναφέρεται στον φίλο Δημητρη Παπαδόπουλο που έφυγε νωρίς επιςημαινοντας, το ήθος, το αθλητικό του ταλέντο και την  μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό της Κρήτης και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συγκεκριμένα στήν δηλωσή του ο κ.Αρναουτάκης αναφέρει: «Έφυγε δυστυχώς πρόωρα απο την ζωή ο αγαπητός σε ολους Δημητρης Παπαδόπουλος, ένας καλός φίλος, ένας ταλαντούχος αθλητής που επί χρόνια υπηρέτησε με ήθος και μεράκι το ποδόσφαιρο,την νεολαία, έχοντας μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό της Κρήτης και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Εκφράζω τα θερμα μου συλλυπητήρια στην οικογενειά του,οπως και στην οικογένεια του ΟΦΗ».


Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπήρξε ένας σπουδαίος αθλητής που τίμησε το κρητικό ποδόσφαιρο καθώς και ένας άνθρωπος που μετέτρεψε την αγάπη του για τον αθλητισμό σε διαχρονική προσφορά, ειδικά στα παιδιά του Ηρακλείου, στα οποία έδιδε με το ήθος του ένα λαμπρό παράδειγμα.
Εκφράζω στην οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια.


Συλλυπητήρια Υφυπ. Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη για το θάνατο του Δημήτρη Παπαδόπουλου

Ο αθλητισμός της Κρήτης είναι φτωχότερος. Έφυγε ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες, ο διεθνής φορ Δημήτρης Παπαδόπουλος. Από εκείνους που έγραψαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ. Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής συνέβαλε τα μέγιστα, για πάνω από 50 χρόνια, στην αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη του Ηρακλείου.

Είμαστε όλοι θλιμμένοι. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης 


Συλλυπητήριο μήνυμα του Σωκράτη Βαρδάκη για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

«Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς από αυτή τη ζωή καλούς φίλους. Δεν είναι μόνο η αξία και η προσφορά του Δημήτρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο που τον καταξίωσε στους μεγάλους του αθλητισμού, αλλά και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, τον κατατάσσει στους ανθρώπους με ‘Α’ κεφαλαίο. Αντίο φίλε και καλό ταξίδι.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»


Συλλυπητήρια δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαδόπουλου
 
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 
«Ο κόσμος του Κρητικού ποδοσφαίρου, είναι από σήμερα πιο φτωχός.
Ο θάνατος του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ, τον Ηρόδοτο και την ΑΕΚ μόνο θλίψη προκαλεί. Και ειδικά όσοι είχαμε την χαρά να τον γνωρίσουμε και να δούμε στα μάτια του την αγάπη που έτρεφε για τον αθλητισμό και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών ποδοσφαιριστών με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, θα έχουμε να θυμόμαστε μόνο ευχάριστες στιγμές.
Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».