ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστημένος ο Σίμος

Ευχαριστημένος απο την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών του ΟΦΗ, δήλωσε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

Οπως είπε στην κάμερα της NOVA “είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, έγινε ένας ωραίος αγώνα. Όσοι το παρακολούθησαν τους άρεσε. Ένα ανοιχτό παιχνίδι σε ένα τέμπο υψηλό, δεν έχω κανένα παράπονο. Αντιθέτως είμαι ευχαριστημένος”.

Για το μηδέν: “Νομίζω είχαμε αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε αλλά έλειπε η καθαρή σκέψη και ο συγχρονισμός στις προσπάθειες μας. Κρατάμε πως η ομάδα παίζει ένα ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε”.

Ο βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού, Μάκης Αγγελίνας, ανέφερε ότι : “Να δώσουμε ένα μπράβο και στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Στους δικούς μας γιατί ακολούθησαν κατά γράμμα όσα τους είχαμε ζητήσει. Προσπάθησαν αρκετά αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν θέλαμε να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να παίξει”.

Για τους νέους παίκτες που έπαιξαν στο τέλος: “Είναι κέρδος για τον Παναθηναϊκό. Για τα παιδιά. Να πάρουν κάποια πράγματα για την καινούρια χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που τερμάτισαν την καριέρα τους και να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό”.

Για την απόδοση του Θεοχάρη:”Ήταν καλός, θετικός, σίγουρα του έλειπαν πράγματα, θεωρώ πως είναι κέρδος για την ομάδα”.

πηγη  mvpmagazine.gr/