ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Λημνιός θετικός στον κορονοϊό – Πήρε… αναβολή η μετεγγραφή του

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός, είναι τελικά ο δεύτερος παίκτης της Εθνικής Ελλάδας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε τη Δευτέρα (07.09.2020) στην Ελλάδα, έπειτα από τον αγώνα με το Κόσοβο στην Πρίστινα και -μετά το τεστ που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής- διαγνώστηκε θετικός στον ιό COVID-19.

Ο 22χρονος άσος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει την Τρίτη (08.09.2020) στην Κολωνία για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετεγγραφής του στη γερμανική ομάδα, ωστόσο, το ταξίδι του στη Γερμανία θα αναβληθεί για λίγες μέρες, καθώς έχει ήδη μπει σε καραντίνα.

Οι διεθνείς θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ κορονοϊού αλλά και να βρεθούν σε καθεστώς αυξημένης ενεργητικής επιτήρησης.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη ενός θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών άμα τη αφίξει τους στην Αθήνα από την Πρίστινα.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της χώρας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων» τονίζεται από την ΕΠΟ.