Κατσουνιές, πυροβολισμοί και "απόδραση" από τα Ζωνιανά τα ξημερώματα!

Ο “τελικός” τίτλου ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος δεν σημαδεύτηκε μόνο από τα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και όλα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά.

Το ντέρμπι τίτλου των Ζωνιανών δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς διεκόπη στο 62ο λεπτό μετά την εισβολή οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών παικτών του Αστέρα Περάματος.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μυρθιανός έκανε το 2-1 για τον Αστέρα Περάματος όπου και πανηγύρισε το γκολ που έδινε προβάδισμα τίτλου στην ομάδα του. Μόλις ο παίκτης των φιλοξενούμενων πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, ακολούθησε εισβολή οπαδών με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο Μυρθιανός ενώ ακολούθησε κυνηγητό μέσα στον αγωνιστικό χώρο (!!) με σκοπό να χτυπηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Περάματος. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας υπήρξαν αρκετοί που κρατούσαν στα χέρια τους κατσούνες με αποτέλεσμα να χτυπήσουν παίκτες του Αστέρα Περάματος ενώ δεν γλύτωσαν από τα χτυπήματα και παράγοντες του Ερμή Ζωνιανών που μπήκαν στην μέση για να προστατεύσουν τους παίκτες των φιλοξενουμένων από τα συνεχόμενα χτυπήματα.

Σαν να μην έφταναν τα χτύπηματα με κατσούνες, γεγονότα που σημάδεψαν το παιχνίδι του Ερμή με τον Αστέρα Περάματος, ακολούθησε και ένας πυροβολισμός (!) ακριβώς δίπλα από την πλάγια γραμμή του αγωνιστικού χώρου – γεγονός που καταγράφηκε και στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Σταυρουλάκη.

Τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων πολιορκήθηκαν για αρκετή ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν χτυπήθηκε κανείς από το διαιτητικό τρίο καθώς πρόλαβαν να εισέλθουν όταν έγινε η πρώτη εισβολή οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ακολούθησε η παρέμβαση της Αστυνομίας που ηρέμησε τα πνεύματα ωστόσο λόγω του τραυματισμού ποδοσφαιριστών ακολούθησε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου με τους διαιτητές και τους παράγοντες της ΕΠΣ Ρεθύμνου να φεύγουν από το γήπεδο μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ενώ είναι δεδομένο πως ο Αστέρας Περάματος αναμένεται να στεφθεί πρωταθλητής, έστω και με επεισοδιακό τρόπο, καθώς το φύλλο αγώνα έκλεισε εις βάρος του Ερμή Ζωνιανών.

πηγη https://sportcaster.gr/