Έφυγε από τη ζωή ο Μίνο Ραϊόλα

Δεν αποφεύχθηκε τελικά το μοιραίο για τον Μίνο Ραϊόλα.
Δυο μέρες μετά τη διάψευση του θανάτου του, ο πασίγνωστος μάνατζερ έφυγε όντως από τη ζωή, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του.

Έφυγε από τη ζωή -και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι πραγματικότητα- ο Μίνο Ραϊόλα. Παρόλο που η είδηση του θανάτου του προ δυο ημερών διαψεύστηκε (και μάλιστα από τον ίδιο), το Σάββατο ήρθε τελικά το μοιραίο.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του, ο πασίγνωστος μάνατζερ έδωσε μεγάλη μάχη ως το τέλος με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του σπουδαιότερου και πιο συμπονετικού ποδοσφαιρικού παράγοντα όλων των εποχών. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που έδειξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό, ο Μίνο μας έκανε περήφανους, όντας και ταπεινός. Ο Μίνο έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους μέσα από τη δουλειά του και έγραψε ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η παρουσία του πάντα θα λείπει. Η αποστολή του Μίνο να κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο μέρος για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί», ανέφερε το μήνυμα της οικογένειάς του.

Απεβίωσε λοιπόν σε ηλικία 54 χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσε ανά τον κόσμο.

456 170817

πηγη https://www.sport-fm.gr/

Δημοφιλή Αρθρα