Ο Cristiano Ronaldo έχει όποιο αυτοκίνητο έχεις ονειρευτεί

Αν υπάρχουν κάποιοι σε αυτόν τον κόσμο που μπορούν να έχουν όποιο αυτοκίνητο θέλουν, ο Cristiano Ronaldo είναι ένας από εκείνους. Ο Πορτογάλος άσος της Manchester United αποχωρεί από την ομάδα αφού πρώτα "έκραξε" την διοίκηση της, στην περιβόητη συνέντευξη στον Piers Morgan και μετά συζήτησαν για να τα βρουν και να ανακοινώσουν ένα κοινεί συναινέσει διαζύγιο. Έτσι τώρα θα πάρει τα supercars του και θα ταξιδέψει σε άλλη γη και άλλα μέρη για να κάνει εντύπωση και εκεί, όπως εξάλλου σε όλα τα μέρη που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. 

Συλλογή μεγάλη και ακριβή 

Όταν λέμε supercars μην φανταστείς 1-2. Από τα χέρια του Ronaldo έχουν περάσει όλα τα αξιοπρεπή supercars κάθε εποχής. Από την εποχή που έτρεχε απέναντι σε μια Bugatti Veyron για τις ανάγκες διαφημιστικού, μέχρι και τώρα που όπως λέγεται ο προπονητής του στην United δεν του επιτρέπει να οδηγεί τα δικά του αυτοκίνητα, γιατί υπάρχουν εταιρικά, ο Ronaldo δεν τσιγκουνεύεται να αγοράζει τα αυτοκίνητα που του αρέσουν. 

 
Ronaldo Camaro

Επίσης δεν διστάζει και να τα ποστάρει στο instagram, καθώς πρέπει να έχει δημοσιεύσει τις περισσότερες φωτογραφίες με αυτοκίνητα, από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή ή άνθρωπο. 

Rolls Royce

Ας ξεκινήσουμε από τις Rolls Royce. Ο Ronaldo διαθέτει μια Phantom φτηνή, που του κόστισε 400.000 ευρώ και μια Rolls Royce Cullinan της οποίας η εξατομίκευση στο εσωτερικό, ώστε να είναι άκρως ιδιαίτερη, του κόστισε περίπου 900.000 ευρώ. Αυτήν την έχει ποστάρει. 

Ferrari 

O Ronaldo έχει μερικές Ferrari. Μια Ferrari 599 GTO και μια Ferrari 599 GTB. Επίσης διαθέτει και μια Ferrari F430 και ξαφνικά αρχίζουμε να τον συμπαθούμε γιατί μοιάζει επιλεκτικός στις προτιμήσεις του, πράγμα που είναι εκτιμητέο. Την μία 599 GTO από τις 599 που έχουν παραχθεί την έχει ποστάρει και αυτήν στο instagram του. Εκείνη που δεν έχει ποστάρει γιατί προφανώς υπάρχει λόγος είναι η σούπερ σπάνια Ferrari Monza SP1. Ένα άκρως συλλεκτικό μονοθέσιο.

 

Mercedes

Οι Mercedes στο γκαράζ του Ronaldo, είναι πολλές. Είναι AMG, Brabus, απλές καθημερινές, δεν έχει και τόσο σημασία. Με βάση τα social media του αυτά που αξίζουν και τραβούν το βλέμμα είναι η Brabus G65 και η AMG GLC Coupe με τον V8 Biturbo. 

 

Porsche

O 37χρονος σταρ μάλλον αγοράζει Porsche για να μετακινείται και όχι για να μοστράρει αυτοκινητική κουλτούρα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως διαθέτει 2-3 Porsche, που καμία τους δεν είναι GT2 ή GT3 ή οτιδήποτε άλλο ξεχωριστό και  συλλεκτικό. Είναι μια καθόλου αμελητέα Porsche 911 Turbo S και δύο Cayenne. Τουλάχιστον οι καταγεγραμμένες. 

Bugatti 

Η εταρεία έχει χτυπήσει "φλέβα" στο πρόσωπο του Ronaldo. Φαίνεται πως είναι η μεγάλη του αγάπη καθώς ήταν ένας από τους πρώτους μεταξύ των ελάχιστων που διαθέτουν Bugatti Centodieci η οποία του κόστισε περίπου 10 εκατομμύρια. Δεύτερη στην λογιστική λίστα του Πορτογάλου είναι η Bugatti Chiron και την ολοκληρώνει μια Veyron. Είναι το αυτοκίνητο με το οποίο είχε τεθεί αντιμέτωπος ως ένας από τους ταχύτερους ποδοσφαιριστές, στην αλήστου μνήμης διαφήμιση της Nike πριν από μια δεκαετία και πλέον. Όχι το συγκεκριμένο γιατί αυτό που έχει αγοράσει ο Cristiano είναι μια Grand Sport Vitesse. 

Θεωρητικά πάντα, γιατί η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει πόσα και ποια ακριβώς αυτοκίνητα διαθέτει ο Ronaldo στη συλλογή του, πρόκειται για ένα γκαράζ που τιμολογείται σε σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός όλων των παραπάνω που είναι τα πιο φανταχτερά ίσως, ο Ronaldo έχει θεαθεί ή έχει αναφερθεί πως έχει αγοράσει μεταξύ άλλων και μια BMW X6, τις οποίες BMW φαίνεται πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα, μια Maserati GranCabrio, μια Aston Martin DB9, μερικές Lamborghini από τις οποίες ξεχωρίζει η Aventador LP700, ορισμένα Audi από τα ατελείωτα που έχει αλλάξει όταν ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά μια McLaren Senna που δεν έχουν την χαρά να λένε πως κατέχουν πολλοί άνθρωποι.