Ταυτοποιήθηκε 21χρονος που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στην ταυτοποίηση ενός 21χρονου για τη ρίψη της κροτίδας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», προχώρησε η Αστυνομία. Προσήχθη ήδη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Ηδη σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας. Σε πρώτο χρόνο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Ταυτοποιήθηκε 21χρονος για ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. 

Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αξιοποίηση πληροφοριών που παραχωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τη γηπεδούχο ομάδα, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά».

πηγη  https://sportday.gr/