ΣΙΝΕΜΑ

ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Βιτσέντζος Κορνάρος
τηλ. 2815 103 102  - Μαλικούτη 18-20 - Ηράκλειο
Γενική είσοδος 5,5€  και 4,5€ με την κάρτα μέλους!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  για την εβδομάδα 24 - 30 Ιανουαρίου.

GLASS

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του.

Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Τζάκσον, Τζέιμς Άιβορι, Σάρα Πόλσον

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 & 22:30.

 

ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη.

Ακούγονται οι φωνές των: Κώστα Δαρλάση, Ντίνου Σιούτη, Τάσου Κωστή, Ανδρέα Ευαγγελάτου

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρε Αστιέρ & Λουίς Κλισί

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30.

 

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Η νικήτρια ταινία του Χρυσού Φοίνικα Καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών. Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο. Στην αρχή διστακτική να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους, η σύζυγος του Οσάμου συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες. Αν και η οικογένεια είναι φτωχή, ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους και τις μικροκλοπές, μοιάζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς που τους ενώνουν.

Πρωταγωνιστούν: Κίριν Κίκι, Λίλι Φράνκι, Γιόκο Μαριγκουκι

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κόρε-Έντα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15.

 

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ένας νευροεπιστήμονας χάνει ξαφνικά την οικογένεια του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τους φέρει πίσω ακόμα και αν αυτό σημαίνει να παραβιάσει ένα υπερσύγχρονο κυβερνητικό εργαστήριο ερευνών. Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Άλις Ιβ, Τόμας Μίντλιντ

Σκηνοθεσία: Τζέφρι Ναχμάνοφ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

 

ΡΟΜΑ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Η ταινία που απέσπασε το Χρυσό Λέοντα Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας και 2 Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Σκηνοθεσίας & Καλύτερης Ξενόγλωσσης) αποτελεί το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ Αλφόνσο Κουαρόν (Gravity) και ακολουθεί μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτονιά στην Πόλη του Μεξικού. Ένα ζωντανό και συναισθηματικό πορτρέτο της εσωτερικής διαμάχης και της κοινωνικής ιεραρχίας κατά τη διάρκεια της πολιτικής αναταραχής της δεκαετίας του 1970.

Πρωταγωνιστούν: Γιαλίτζα Απαρίτσιο, Μαρίνα Ντε Ταβίρα, Ντιέγκο Κορτίνα

Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00.