ΕΚΛΟΓΕΣ

Βασίλης Λαμπρινός: Ενωμένοι συνεχίζουμε!

Πανηγυρικό το κλίμα στο στρατηγείο της «Δύναμης Πολιτών», όπου στις 9:00 το βράδυ έφτασε ο εκ νέου Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην τηλεόραση Creta και ερωτηθείς για την νίκη του στη «μάχη» για τη Λότζια, ο κ. Λαμπρινός δήλωσε: «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι . Δεν περισσεύει κανείς. Όλους μας χρειάζεται ο δήμος Ηρακλείου. Την επόμενη ημέρα θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με τις ευρύτερες δυνατές συνεργασίες.»

Αναφορικά με το τί ήταν αυτό που έκανε την «Δύναμη Πολιτών» να κάνει την δεύτερη ανατροπή ο δήμαρχος είπε: «Επικοινωνήσαμε το έργο μας, κάτι που δεν είχαμε κάνει μέχρι τώρα και οι πολίτες αναγνώρισαν πως το έργο της δημοτικής αρχής είναι σημαντικό.»

Αφιέρωσε την νίκη του στην οικογένειά του και σε όλους όσους μετείχαν στον συνδυασμό του«σ’ αυτούς που εκλέχθηκαν και κυρίως σε όσους δεν εκλέχθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μπροστά μας άλλα τέσσερα χρόνια προσπάθειας, με ισότιμη μεταχείριση όλων των δημοτών. Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι, μπροστά», είπε ο κ. Λαμπρινός και συνέχισε:

«Οφείλω να συγχαρώ τους ανθυποψηφίους μου, όσους δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο, αλλά και να ευχαριστήσω τον κ. Κουράκη γιατί συνέβαλε να διατηρηθεί αυτός ο πολιτικός πολιτισμός σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.»

Ερωτηθείς για το αν θα επιδιώξει συνεργασία με την παράταξη του κ. Κουράκη ο δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε: «Η πόλη είναι πάνω από όλους μας. Δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές, εγωισμοί και προκαταλήψεις. Το Ηράκλειο είναι πάνω από όλα.»

Τέλος ο κ. Λαμπρινός απευθυνόμενος στους δημότες δήλωσε: «Ενωμένοι συνεχίζουμε».

Ο κ. Λαμπρινός στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Ίδης όπου δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της «Δύναμης Πολιτών» και πολίτες τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

πηγη creta24.gr