ΕΛΛΑΔΑ

Με κρυφή κάμερα «τσάκωσε» η Μητρόπολη το περίεργο «χόμπι» του ιερέα στο νεκροταφείο!

Τόσο η εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού που έχει υπ' ευθύνη της και τη λειτουργία του κοιμητηρίου, όσο και η Μητρόπολη αδυνατούσαν να κατανοήσουν το περίεργο περιστατικό στο κοιμητήριο, με αποτέλεσμα να ληφθούν ριζικά μέτρα, μεταξύ άλλων και με τοποθέτηση κρυφών καμερών...

Το "κουβάρι" της ομολογουμένως περίεργης αυτής υπόθεσης ξεκίνησε μετά από έναν λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη σε εκκλησιαστική επιτροπή ιερού ναού στην Κύπρο που έχει υπ' ευθύνη της και τη λειτουργία του κοιμητηρίου στην Λευκωσία, καθώς διαπιστωνόταν πως είχε σημειωθεί ασυνήθιστα υψηλή κατανάλωση νερού, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί που έστελνε το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, να είναι κυμαίνονταιστα... ύψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" η Μητρόπολη ζήτησε εξηγήσεις από την εκκλησιαστική επιτροπή, η οποία όμως δεν έβρισκε καμία εξήγηση για το τι είναι αυτό που προκαλούσε την υπέρογκη κατανάλωση νερού.

Κατόπιν τούτου, η Μητρόπολη έδωσε οδηγίες όπως τοποθετηθεί κρυφή κάμερα στο κοιμητήριο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται κακόβουλη ενέργεια κάποιου ατόμου ή ομάδας ατόμων η οποίοι κλέβουν νερό και να εντοπιστεί.

Εν τέλει τα όσα έδειξε η κρυφή κάμερα άφησε εμβρόντητους τους πάντες, καθώς φαίνεται πως σχεδόν σε καθημερινή βάση ο υπεύθυνος ιερέας του συγκεκριμένου κοιμητηρίου, κατά το σούροπο, λίγο προτού πέσει το σκοτάδι και φύγει από το χώρο του κοιμητηρίου, έκανε τον γύρο αυτού και όπου συναντούσε βρύσες, "απλά" τις άνοιγε και τις άφηνε να τρέχουν, με το νερό απλά να φεύγει και να χάνεται στο...πουθενά!

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε η κάμερα οι βρύσες έκλειναν την επόμενη μέρα από επισκέπτες του κοιμητηρίου.

πηγη newsit.com.cy