ΕΛΛΑΔΑ

«Αυτούς τους έξι που με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους»: Συγκλονίζει το μήνυμα του 14χρονου αυτόχειρα της Αργυρούπολης - VIDEO

Συγκλονισμένα είναι τα νότια προάστια από την είδηση ότι ένα 14χρονο αγόρι στην Αργυρούπολη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας του bullying που είχε υποστεί.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο δε μπορούν παρά να σοκάρουν, με το περιεχόμενο του σημειώματος που άφησε πίσω του ο νεαρός μαθητής να φωτίζει τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο 14χρονος κατονομάζει έξι συμμαθητές του και απευθυνόμενος στους γονείς του, αλλά και σε όλους εκείνους που θα διαβάσουν το μήνυμά του λέει: «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου. Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί αφού επέστρεψε στο σπίτι του μετά από πάρτι, πήρε τηλέφωνο τους γονείς του να δει τι ώρα θα επέστρεφαν σπίτι για να βεβαιωθεί ότι έχει χρόνο να εκτελέσει το μακάβριο σχέδιο του. Στη συνέχεια έφτιαξε μια θηλιά και κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 15χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου». 

thecaller.gr