ΕΛΛΑΔΑ

Την κυνηγούσε μέσα στο Νοσοκομείο και της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lamianow, πρωταγωνιστές του απίστευτου περιστατικού ήταν ζευγάρι που έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αστυνομικές αρχές με αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της πόλης.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας. Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται φωνές. Μετά το φραστικό επεισόδιο άρχισαν να πέφτουν πράγματα με τη γυναίκα να βγαίνει τρέχοντας από τον θάλαμο. Ο οξύθυμος σύντροφος, πάντα κατά τις περιγραφές, αφού την κυνήγησε και την έριξε στο πάτωμα, την βούτηξε από τα μαλλιά και της χτύπησε το κεφάλι με μανία στο έδαφος.

Πριν καλά καλά προλάβει να αντιδράσει το προσωπικό ασφαλείας -άλλωστε όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα- πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, κατάφεραν να σταματήσουν τον “αφηνιασμένο” σύντροφο πριν συμβούν χειρότερα.

Ο τελευταίος μάλιστα το έβαλε στα πόδια αλλά είχε ήδη κληθεί η αστυνομία που τον συνέλαβε στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου μετά από λίγο. Όσον αφορά τη γυναίκα, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε…