ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - νεκρός ο Κρήτικός οδηγός

Τραγωδία με έναν νεκρό στη Ρόδο.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, έπεσε στη θάλασσα στο τέρμα του μόλου στο λιμάνι της Ακαντιάς. Ο άτυχος οδηγός, με καταγωγή από την Κρήτη, εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο.
Ανασύρθηκε από επαγγελματία δύτη χωρίς της αισθήσεις του.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε επίσης μία γυναίκα, η οποία σώθηκε, καθώς κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού πριν το αυτοκίνητο βυθιστεί. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ροδιακή αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα.

Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα - συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω από αυτό και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία διάσωσης, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά. Στο σημείο  βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Ροδιακή