ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από την δολοφονική επίθεση στον Κοβάσεβιτς

Αίσθηση προκαλούν δημοσιεύματα στη Σερβία, σύμφωνα με τα οποία ο Ραούλ Μπράβο βρίσκεται πίσω από την προ ημερών δολοφονική επίθεση στον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Ισπανός πρώην αμυντικός είχε συλληφθεί ως “εγκέφαλος” κυκλώματος στημένων αγώνων και – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – ο Κοβάσεβιτς γνώριζε πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, τις οποίες αποκάλυψε άθελά του, γεγονός που τον έβαλε στο “στόχαστρο”.

ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ - ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα Blic: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μια από αυτές εμπλέκει τον Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009.

Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική Αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ, Αουγκοστίν Λάσος.

Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας […] Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του, και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις.

Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να το πιστέψει, καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους».