ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς φωνάζουν την Έφη Κακαράντζουλα στη φυλακή – «Δεν της μιλάει κανείς»

Για μια γυναίκα ψυχρή και αμετανόητη κάνει λόγο μία πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα, της γυναίκας που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η συγκρατούμενη της 36χρονης κατηγορούμενης, Βάσω Αραμπατζή, υποστηρίζει ότι η Έφη Κακαράντζουλα έχει αλαζονική συμπεριφορά μέσα στη φυλακή, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και ακόμα και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της όταν την επισκέφθηκε δείχνουν την σκληρότητά της.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Μας κοιτούσε με ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνομπάριζε» λέει η Βάσω Αραμπατζή, μιλώντας στο Mega.

Το παρατσούκλι της κατηγορούμενης στις φυλακές είναι… «το βιτριόλι» και ενοχλείται όταν το ακούει, γιατί, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 42χρονης, αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε.  «Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει “τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα“», λέει χαρακτηριστικά.

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκανε ρίζα κάθε δύο εβδομάδες – Στημένη η εμφάνιση στο δικαστήριο»

Η εικόνα της δράστιδος στο δικαστήριο με την «άβαφη ρίζα», δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια, σύμφωνα με τη 42χρονη, αλλά ενός μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που θα έπρεπε να έχει μπροστά στην Έδρα.

«Την εμφάνισή της την προσέχει πάρα πολύ κι αυτή τη πλατίνα… τη ρίζα την έκανε κάθε δύο εβδομάδες. Και beauté. Κι έκανε και τα νύχια της και σε άλλες δύο που ήταν μαζί» υποστηρίζει.

Σύμφωνα με την Βάσω Αραμπατζή, η συμπεριφορά της 36χρονης είναι άκρως προκλητική και υπεροπτική. «Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, της έλεγες καλημέρα και δε σου απαντούσε. Μας απειλούσε με τον Κεχαγιόγλου. Υποτιμούσε τις μπάμιες ενώ ο κόσμος στη φυλακή πεινάει» αναφέρει.

Η συνάντηση με τον πατέρα της και τα ειρωνικά σχόλια της Έφης ΚακαράντζουλαG

Σύμφωνα με την πρώην συγκρατούμενή της, η 36χρονη δέχθηκε ένα μόλις επισκεπτήριο από τον πατέρα της: «Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της… είπε ότι “δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο” κι αυτή γυρνάει και λέει “βάλε γυαλιά”. Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς την δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή».

Η 42χρονη πρώην κρατούμενη επιμένει πως η καθ’ ομολογίαν δράστης με βιτριόλι, δεν έχει δείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας και συνεχίζει να λειτουργεί λες και η εγκληματική της πράξη, να πετάξει το βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν ήταν και κάτι το τραγικό.

«Δηλαδή απορούσες, την κοιτούσες και αυτή έλεγε “γιατί να είμαι εδώ πέρα, πότε θα έρθει το δικαστήριο”… αυτή νόμιζε ότι θα φύγει. Δεν το συζητάει! Δηλαδή, αυτό που λέει, το υποστηρίζει κιόλας!» λέει η Βάσω Αραμπατζή.

Η 42χρονη όμως, αναφέρεται και σε ένα άλλο περιστατικό, το οποίο ήταν η αιτία, όπως λέει, η κατηγορούμενη να σταματήσει να εργάζεται πλέον στην υπηρεσία της φυλακής που μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες. «Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι» ισχυρίζεται.

Οι  δυσκολίες στον Κορυδαλλό

Τον τελευταίο μήνα, η 36χρονη έχει μεταφερθεί και κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού, για να είναι εντός Αθηνών για τη δίκη. Όμως, σύμφωνα με τη μαρτυρία της Βάσως Αραμπατζή, ούτε και εκεί τα πράγματα είναι καλά για την κατηγορουμένη.

«Δεν της μιλάει κανένας, δεν την χωνεύουν. Έχει τηλεόραση και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές. Την ενδιαφέρει τι λένε. Τη βρίζουν, δεν προαυλίζεται. Φοβάται. Και στη Θήβα την έβριζαν» λέει χαρακτηριστικά.

Η δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη με την αγόρευση του εισαγγελέα, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται ως το τέλος του μήνα.

πηγη https://www.newsbeast.gr/