Ηράκλειο: Μέρα παρά μέρα έκανε θρύψαλα την τζαμαρία σούπερ μάρκετ – Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα

Τη τζαμαρία σούπερ μάρκετ είχε βάλει στο μάτι 19χρονος, ο οποίος μέσα σε διάστημα πέντε ημερών την έσπασε τρεις φορές. Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή, καθώς συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος Ρομά στις 27, 29 και 31 Ιουλίου, πήγε σε γνωστό σούπερ μάρκετ στην οδό Θερίσσου, στο Ηράκλειο και για άγνωστο λόγο έσπασε κατ’ επανάληψη την τζαμαρία του καταστήματος, κλωτσώντας την με τα πόδια και χτυπώντας την με κάποιο αντικείμενο, αφήνοντας πίσω του ζημιές ύψους 2.500 ευρώ, κατ’ εκτίμηση της επιχείρησης. Η δράση του, ωστόσο, καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος και ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος κατέθεσε σε βάρος του μήνυση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο 19χρονος Ρομά δεν έδωσε εξήγηση για τις πράξεις του, ενώ είχε στο πρόσφατο παρελθόν απασχολήσει ξανά τις αρχές, καθώς είχε συλληφθεί έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Τότε, είχε υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, χωρίς, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να διαπιστωθεί πρόβλημα τέτοιας φύσης.

 

πηγη ertnews.gr