Νεκρός πατέρας δύο παιδιών από αλλεργική αντίδραση μέσα στο νοσοκομείο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να προσδιοριστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 55χρονο X.B. ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο της Ρόδου χθες το πρωί για να υποβληθεί σε εγχείριση ρουτίνας και κατέληξε αργά το μεσημέρι έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε.

Σε επικοινωνία που είχε με την rodiaki.gr  η οικογένειά του, επισήμανε ότι ο 55χρονος, επρόκειτο να χειρουργηθεί και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την ίδια μέρα. Ενώ βρίσκονταν στον θάλαμο της κλινικής και είχε ξεκινήσει διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου, άρχισε να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα επιπλοκών με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Η σύζυγός του, μιλώντας στη «Ρ» επισήμανε ότι έχει ειδοποιήσει ήδη τον δικηγόρο τους και θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ρόδου προκειμένου να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος για να παρακολουθήσει την διαδικασία της νεκροτομίας που έχει δρομολογηθεί. Τόνισε ότι θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και σημείωσε ότι ελάχιστα λεπτά πριν καταλήξει, του είχε χορηγηθεί ενέσιμο φάρμακο. Πριν από λίγο μάλιστα, έγινε γνωστό ότι κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία έρευνας, αφού προηγουμένως ενημέρωσε και την Εισαγγελέα Ρόδου.

Ο Χ.Β.  ήταν 55 ετών και ήταν γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της χειροποίητης ταπετσαρίας (από τους ελάχιστους εναπομείναντες μαστόρους της Ρόδου) στην επιχείρηση που είχε εργαστεί επί σειρά ετών μαζί με τον πατέρα του Αντώνη, στην οικογενειακή επιχείρηση που στεγάζεται δίπλα από την εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ, στην οδό Μάρκου Μαλλιαράκη.

https://eleftherostypos.gr/