Εξάρθρωσε εγκληματική ομάδα -5 συλλήψεις ανάμεσά τους και διαβόητος κακοποιός

«Φρένο» στα επικίνδυνα σχέδια ομάδας εγκληματιών, έβαλε η ΕΛ.ΑΣ., μετά την γιγαντιαία επιχείρηση, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, στην περιοχή των Δουνέικων Ηλείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, της ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας, και με τη συνδρομή δυνάμεων της ΕΚΑΜ από την Αθήνα, έπιασαν «στον ύπνο», τους πέντε συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν οργανώσει το «αρχηγείο» τους στην κατοικία που είχαν νοικιάσει.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν πιστόλια, ένα κλεμμένο ΙΧ, κουκούλες, γάντια, και μπιτόνια με βενζίνη, την οποία πιθανόν να χρησιμοποιούσαν για να βάλουν φωτιά στο όχημα, όταν δεν θα το χρειάζονταν πια.

Ετοίμαζαν χτύπημα στα ΕΛΤΑ του Πύργου Ηλείας

Οι αστυνομικοί που το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά τους, διαπίστωσαν πως οι συλληφθέντες ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα, τις επόμενες ημέρες στον Πύργο, και πιο συγκεκριμένα στα ΕΛΤΑ.

Άμεσα και υπό άκρα μυστικότητα στήθηκε η μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψή τους, η οποία ξεκίνησε στις πέντε τα ξημερώματα, και διήρκεσε μέχρι τις επτά το πρωί.

Μετά την έφοδο των αστυνομικών στα δωμάτια, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ένας Αλβανός και τέσσερις Έλληνες.

Διαβόητος κακοποιός ανάμεσα στους συλληφθέντες

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στου συλληφθέντες, είναι ένας διαβόητος κακοποιός με καταγωγή από την Ηλεία, ο οποίος εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες απασχολεί τις αρχές, ενώ έχει φυλακιστεί για παρόμοια αδικήματα στο παρελθόν. Ο ίδιος, φέρεται να προσπάθησε να το σκάσει, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, όμως άνδρες της ΕΚΑΜ, τον σταμάτησαν.

Δείτε φωτογραφίες από την κατοικία που είχαν νοικιάσει οι συλληφθέντες στην Ηλεία:

https://eleftherostypos.g