Καζάνι που βράζει μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και η δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη

Καζάνι που βράζει μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, και η δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη έβαλε περισσότερη.. φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και του Νίκου Παππά.

Σε συνέντευξή του στο Naftemporiki TV, ο Νίκος Παππάς, ο οποίος εκλέχθηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Παπαδημούλη ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάει στις εκλογές ως αρχηγός μεν, αλλά πλαισιωμένος από την Έφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, απάντησε ότι «σε στιγμές δύσκολες για το κόμμα μας και την παράταξή μας, ο κόσμος που μας ψήφισε και σκέφτεται να μας ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες. Αυτή είναι η ουσία».

Σε συνέχεια του σχολίου του, ο Ν. Παππάς έκανε λόγο για «μια πολιτική άποψη που είναι εντελώς άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  23/05/2023  12:52
Παπαδημούλης: Ανασυγκρότηση στον ΣΥΡΙΖΑ βγάζοντας μπροστά νέα στελέχη, όπως Αχτσιόγλου, Χαρίτση, Ηλιόπουλο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ  24/05/2023  14:36
Σε κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ -Επιτροπεία Τσίπρα ζητάει ο Παπαδημούλης, ξεσπάθωσαν Δούρου-Παππάς
Λίγο νωρίτερα, είχε σημειώσει, επίσης, πως «είναι σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία, η οποία και στα δύσκολα κρατάει το τιμόνι σταθερά, είναι έτοιμη να μπει στη μάχη. Η συζήτηση αυτή αφορά κέντρα που δεν θέλουν το καλό του κόμματος».

Νίκος Παππάς για το αποτέλεσμα των εκλογών: Ο Τσίπρας παρέλαβε ένα κόμμα με 1.000 προβλήματα
Αρχικά, ο Νίκος Πάππας, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου και την ευρεία ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε:

«Φταίμε κυρίως εμείς για την ήττα, γιατί εμείς είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα της προοδευτικής παράταξης της χώρας. Εμείς είχαμε μια κυβερνητική πρόταση που είχε τραυματιστεί από την άρνηση των άλλων κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ωστόσο δεν φταίνε μόνον αυτά τα κόμματα, θα έπρεπε να κλείσουμε αυτή την κουβέντα νωρίς, υπό το φως αυτών των αρνήσεων».

Ακόμη, σχολίασε πως «στόχος μας είναι να σπάσουμε την αυτοδυναμία Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος με διεθνή εμβέλεια και δεν τον προτιμούν ως αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία».

Ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπτα, σημείωσε:

«Δεν είναι ένας άνθρωπος που παρέλαβε ένα κόμμα στον ρόλο, ας πούμε, της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το έφερε μία φορά στην κυβέρνηση, έχασε τις εκλογές και, οπότε, όπως γίνεται στη ΝΔ, όταν χάνει κάποιος αποχωρεί. Δεν συνέβη αυτό. Ο κ. Τσίπρας παρέλαβε ένα κόμμα με 1.000 προβλήματα. Του έκαναν ιστορικά στελέχη διασπάσεις. Κατάφερε να επανενώσει όλη την ιστορική Αριστερά, πλην του ΚΚΕ, να συγκεράσει πάρα πολλά ρεύματα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε «τον κόσμο να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα, προοιωνίζονται δύσκολα πράγματα για την κοινωνία μας». Ακόμη, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα «είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορούμε να επανακάμψουμε σε ποσοστά μίας ισχυρής δύναμης και να προκαλέσουμε ένα μείζον πολιτικό γεγονός στις εκλογές που έρχονται».

Πηγή: iefimerida.gr iefimerida.gr

 

Δημοφιλή Αρθρα