Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε ποιος και τι" - Τα μηνύματα που της έστειλε παντρεμένος

Ήταν Μάιος του 2020 όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι καθώς πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα. Η δράστρια, Έφη Κακαράντζουλα, συνελήφθη και καταδικάστηκε, χωρίς ποτέ να εξηγήσει τους λόγους της αποτρόπαιας, εγκληματικής ενέργειάς της.

Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για ζήλεια που ένιωσε η δράστης της φρικτής επίθεσης για την Ιωάννα, με αφορμή μηνύματα που της έστελνε ένας κοινός γνωστός, με τον οποίο είχε περιστασιακές επαφές, αλλά στην φαντασία της είχε νομίσει ότι θα οδηγήσει σε σοβαρό δεσμό. 

Για την 34χρονη -τότε- Ιωάννα Παλιοσπύρου άρχισε ένας Γολγοθάς, με συνεχείς επεμβάσεις και επώδυνες θεραπείες για τα σοβαρά εγκαύματά της, που συνεχίζονται ακόμη. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, εκφράζει την αγανάκτησή της, με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα social media.

 Η 37χρονη δημοσίευσε τα ερωτικά μηνύματα που της έστελνε στους λογαριασμούς της ένας παντρεμένος. "Τον "λόγο" που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξαναρίξουν μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας" έγραψε στο story της.

"Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει αλλά μερικοί τον χαβά τους" πρόσθεσε αγανακτισμένη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε τους διαλόγους της συνομιλίας τους, με τον άνδρα, του οποίου τα στοιχεία δεν αποκαλύπτει, να εκφράζει τον θαυμασμό του και να δηλώνει πως θέλει να την γνωρίσει.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

"Η Όλγα το ξέρει;" τον ρωτά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναφερόμενη προφανώς στη σύζυγο του αποστολέα.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η 37χρονη γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι ενημέρωσε τη σύζυγό του για τα επίμαχα μηνύματα. "Πάντα θα στηρίζω τις γυναίκες, και ας έχω φάει τα μούτρα μου. Κυριολεκτικά..." τόνισε.

Ιωάννα Παλιοσπύρου
 

ΠΗΓΗ   thetoc.gr