"Κράξιμο" στο Twitter για τον Κασσελάκη: Τα "ακροβατικά" σε σχολείο ΑΜΕΑ και η "εξαφάνιση" της Δόμνας Μιχαηλίδου [Βίντεο]

Ένα ακόμα σόου, από αυτά που μας έχει πια συνηθίσει, έδωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ. 

Αντί, όμως, να συμπεριφερθεί ως πολιτικός και δη ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να κάνει... γυμναστικές επιδείξεις, καθώς μπήκε στην αίθουσα τρέχοντας και με μια κίνηση "limbo", πέρασε κάτω από τα κάγκελα αντί να ακολουθήσει κανονικά τον δρόμο της εισόδου. Όλα αυτά χωρίς λόγο... 

Το σόου αυτό του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους χρήστες του Twitter, ειδικά σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με δηκτικό τρόπο τη συμπεριφορά του αυτή.

Η "εξαφάνιση" της Δόμνας Μιχαηλίδου από το βίντεο

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Οι δυο τους ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια, συνομίλησαν με τη διευθύντρια του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) του σχολείου και συζήτησαν για τα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχαηλίδου και Κασσελάκης έβγαλαν και κοινές φωτογραφίες, ωστόσο στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν εμφανίζεται πουθενά...

δομνα μιχαηλίδου κασσελάκης

Αντιθέτως, η υφυπουργός Παιδείας δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram επισημαίνοντας πως τον υποδέχθηκε η ίδια.

ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ