Αρχιφύλακας εξέδιδε και βίαζε 34χρονη Καθημερινός ο εφιάλτης, «ήθελε να με σκοτώσει» - Εξετάζεται εάν πρόκειται για κατά συρροή βιαστή

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 40χρονος αστυνομικός που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι εξέδιδε και βίαζε για τουλάχιστον δύο χρόνια μια 34χρονη από το Καμερούν, να είναι μαστροπός - βιαστής κατά συρροή. Μια γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία, ενδέχεται να είναι ακόμα ένα θύμα του επίορκου αστυνομικού που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών.

Ο υπαρχιφύλακας παρίστανε τον «φύλακα άγγελο» στην 34χρονη 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος υπαρχιφύλακας είχε υποσχεθεί στη γυναίκα γάμο για να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα. Ο 40χρονος είχε γνωρίσει τη μετανάστρια από το Καμερούν στην περιοχή όπου υπηρετούσε, παριστάνοντας τον «φύλακας άγγελό της».

Η 34χρονη βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα με πολιτικό άσυλο και την έπεισε ότι είχε ανάγκη την προστασία του. Ο Γολγοθάς της κοπέλας ξεκίνησε μόλις ο 40χρονος τη μετέφερε στο σπίτι του και στη συνέχεια άρχισε να την εξωθεί στην πορνεία, σε ξενοδοχείο της οδού Χαλκοκονδύλη. Απαιτούσε, μάλιστα, να του δίνει όλα τα χρήματα που έβγαζε.

Ο αστυνομικός που εξέδιδε και βίαζε 34χρονη
Ο αστυνομικός που εξέδιδε και βίαζε 34χρονη

Η 34χρονη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας 

Ο υπαρχιφύλακας τής ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο, απειλώντας τη με σύλληψη, απέλαση, εγκλεισμό σε ψυχιατρείο, ακόμα και θάνατο, εάν αγνοούσε τις εντολές του, ενώ τη βίαζε συστηματικά και την έδερνε. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου μια εβδομάδα, η 34χρονη απείλησε να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου, μην αντέχοντας άλλο τους βιασμούς.

Το τηλεφώνημα στην 34χρονη την ώρα που κατέθετε στις Αρχές

Ο 40χρονος ήθελε να ελέγχει κάθε κίνηση της 35χρονης. Ενδεικτικό είναι ότι την ώρα που η γυναίκα αποκάλυπτε τον εφιάλτη της σε αστυνομικούς και ψυχολόγους το περασμένο Σάββατο, ο 40χρονος την έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει πού βρίσκεται. Ακολουθώντας τις οδηγίες που της έδωσαν οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. η 34χρονη τού είπε πως είναι με πελάτη. Οι αστυνομικοί της έδωσαν και 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, σε περίπτωση που ο υπαρχιφύλακας της ζητούσε το «μερίδιο» του, όπως και έγινε. Τότε οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν τον 40χρονο. Μέσα σε διαμορφωμένη κρύπτη στο στρώμα κρεβατιού, εντοπίστηκαν συνολικά 3.800 ευρώ, μεταξύ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο 40χρονος πήγαινε σε ραντεβού με πελάτες για να την εκδώσει με περιπολικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες έχουν καταγράψει τον κατηγορούμενο να μεταφέρει τη γυναίκα από το Καμερούν σε ραντεβού με πελάτες για να την εκδώσει, ακόμα και με περιπολικό. Ο 40χρονος υπαρχιφύλακας έχει καταγραφεί και από άλλα βίντεο να παίρνει χρήματα από την 34χρονη, γεγονός που επιβεβαίωσε και άλλη εκδιδόμενη. Σε βάρος του 40χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων με χρήση βίας, επιβολή και κατάχρηση εξουσίας κατ’ εξακολούθηση και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

«Ήθελε να με σκοτώσει» 

Η κοπέλα από το Καμερούν, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου που βίωνε καθημερινά στα χέρια του υπαρχιφύλακα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι... 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», είπε η κοπέλα από το Καμερούν.

Κατήγγειλε επίσης ότι ο αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, τη βίαζε καθημερινά, ενώ ο εφιάλτης της διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια, και πρόσφατα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε τον εφιάλτη σε μια φίλη της, η οποία την πήγε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ αρκετές φορές περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Η κοπέλα από το Καμερούν αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός ήθελε να πάει με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός. «Να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός...» είπε η 34χρονη. 

πηγη : www.ethnos.gr