Ομάδα Αχτσιόγλου - "Να φύγουμε τώρα" λέει η πλειοψηφία, καμία απόφαση προς το παρόν

UPDATE: 19 ΝΟΕ. 23:20

Ηλιόπουλος: Να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο

"Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο".

Αυτή ήταν νωρίτερα η εισήγηση του Νάσου Ηλιόπουλου στην ομάδα "6+6" της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία συνεδριάζει από τις 11 το πρωί, μέσω πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα παραμείνει.

Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει στοιχεία διάλυσης και συνεχίζει ο χώρος να κινδυνεύει με χλεύη από τους πολίτες, φέρεται να είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι η ρίζα της κρίσης είναι πολιτική και η νέα ηγετική ομάδα αρνείται να το αποδεχτεί και αναζητάει εσωτερικούς εχθρούς αντί να συζητήσει για την ουσία της πολιτικής.

Ο Πολάκης τους σπρώχνει προς την έξοδο

Σφοδρή επίθεση στην Σία Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε χτες ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας νέες αναταραχές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και φέρνοντας την "πυροσβεστική" παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς φαίνεται να τηλεφώνησε και στους δύο για να λυθεί η... παρεξήγηση.

Ο βουλευτής Χανίων επιτίθεται στην κ. Αναγνωστοπούλου με αφορμή όσα αυτή είπε πως εξετάζει την πιθανότητα να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για το "ύφος μαγκιάς" του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ότι εκείνη δεν μπορεί να αναλάβει θέση συντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής.

Και όλα αυτά, μία μέρα πριν την συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου, με τις "κακές γλώσσες" να λένε ότι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ωθήσει τους 6+6 προς την έξοδο από το κόμμα.

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Νεολαία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε η Ολομέλεια Πόλης της οργάνωσης Νεολαίας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

"Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κ.Ε. αποτέλεσε μια διχαστική τοποθέτηση, προσβάλλοντας με ύβρεις την ιστορία και τους αγώνες του χώρου, και επιβεβαιώνοντας ένα αυταρχικό μοντέλο λειτουργίας της νέας ηγεσίας, όπου επικρατεί μόνο μία άποψη, αυτή που εκφράζεται από τον πρόεδρο", επισημαίνει στην ανακοίνωση της και προσθέτει:

"Δεν είμαστε διατεθειμένες και διατεθειμένοι να δώσουμε με τη παρουσία μας άλλοθι στην τελική μετάλλαξη του κόμματος και αποχωρούμε από το κόμμα το οποίο υπηρετήσαμε και ήταν κάποτε στη πρωτοπορία της κινηματικής και κυβερνώσας Αριστεράς.

Η αριστερά σε αυτές τις κοινωνικές διεργασίες γεννήθηκε, σε αυτές θα ξανασυναντηθεί".

Με πληροφορίες από Capital.gr 

πηγη thetoc.gr

Δημοφιλή Αρθρα