Τσακαλώτος: “Εφικτός στόχος μια Κ.Ο. με τους 6+6”

Ανοιχτός σε συνεργασία με όσους αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Βασικός στόχος είναι η ανασυγκρότηση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς».

Με φόντο την αποχώρηση της “Ομπρέλας”, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μετά από σχετική ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου αν όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ή προτίθενται να φύγουν βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος ούτως ώστε να συνεργαστούν, απάντησε:

«Είναι προφανές ότι θα υπάρχουν κι εκεί διαφορές, αλλά δεν θα υπάρχει αυτή η τοξικότητα. Οι έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να διαφωνήσουν και πρέπει να διαφωνήσουν. Άλλο η διαφωνία και άλλο το τοξικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχε μετά το 2019, αλλά εντάθηκε τώρα με τις εσωκομματικές εκλογές».

«Χρειάζονται 10 βουλευτές για να συγκροτηθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Είναι εφικτός στόχος νομίζω. Μια τέτοια Κοινοβουλευτική Ομάδα θα καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεμάτων: οικονομία, εργασιακά, πολιτισμός, εξωτερική πολιτική, υγεία… Αυτοί οι 10 ή 12 (ενν. βουλευτές) καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα θεμάτων με μεγάλη σοβαρότητα».

ΠΗΓΗ  https://www.news247.gr/