Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν»

Η παρουσιάστρια που πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε περιμένει να γίνει μανούλα και απαντά στο αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση.
 

5 τρόποι να χειρίζεσαι όσους δε συμπαθείς

Στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή σου ζωή, ίσως να έχεις συναντήσει ή συναναστραφεί με ανθρώπους τους οποίους βρήκες δύσκολο να επικοινωνήσεις, να συνεργαστείς ή να νιώσεις άνετα.
Ο καθένας από εμάς έχει βέβαια δυνατά κι αδύναμα σημεία, και κανείς δεν είναι τέλειος. Κάποιοι όμως άνθρωποι φαίνεται πως προκαλούν περισσότερη ένταση στο περιβάλλον τους απ’το μέσο όρο και έτσι εμποδίζεται η αποτελεσματική επικοινωνία.
 

Τέτοιο κότερο ορφανό, είναι αμαρτία από τον Θεό

-Πιθανόν όσοι ασχολείστε με τα σκάφη αναψυχής ή με τις ζωές των πλουσίων να θυμάστε το ALPHA NERO, ένα εντυπωσιακό και κομψό σκάφος 267 ποδών, με σκαρί βαμμένο μαύρο και λευκό πάνω από το κατάστρωμα. Είχε ναυπηγηθεί για τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου οι οποίοι και το χρησιμοποίησαν για αρκετά χρόνια, πριν το πουλήσουν. Στη συνέχεια, το ALPHA NERO φιγούραρε σε διαφημίσεις μεγάλης λονδρέζικης εταιρίας, διαθέσιμο για ενοικίαση και πώληση και κάπου εκεί χάνονται τα ίχνη του. Μέχρι που το Bloomberg μας πληροφόρησε πως το μυστηριώδες -όπως το αποκάλεσε- ALPHA NERO είναι δεμένο στην Αντίγκουα και είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει σε πλειστηριασμό. Το σκάφος... ορφάνεψε καθώς η τοπική κυβέρνηση πιστεύει ότι ιδιοκτήτης του είναι ο Ρώσος ολιγάρχης Αndrey Guryev, ένα από τα πρόσωπα που εμπίπτουν στις κυρώσεις λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, οι δικηγόροι του ολιγάρχη δήλωσαν στο Λονδίνο ότι ο πελάτης τους (σ.σ. που υποθέτω ότι θα κλαίει με μαύρο δάκρυ) δεν είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους και τώρα η τοπική κυβέρνηση πιέζει γιατί σχεδιάζει να βγάλει για πώληση το superyacht, το οποίο με την ευκαιρία αυτή θα μπορούσε να μετονομαστεί και σε Lacrima Nero.
 

Τρία σημάδια που δείχνουν ότι ίσως έχει έρθει η ώρα να παραιτηθείτε

Το 2009, η Amy Porterfield είχε μια άνετη δουλειά ως διευθύντρια ανάπτυξης περιεχομένου στην Anthony (Tony) Robbins Companies. Έπαιρνε το μισθό της, είχε πληρωμένες διακοπές και δικαιούταν προαγωγή αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι ήθελε περισσότερα.
 

Καλά και κακά νέα για τους λάτρεις του καφέ

Καλά και κακά νέα για τους λάτρεις του καφέ φέρνει νέα έρευνα που εξέτασε τις συνέπειες της κατανάλωσής του στην ανθρώπινη υγεία. Η μελέτη έδειξε πως ο καφές έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας, ωθώντας τους ανθρώπους να κινούνται περισσότερο, κάνοντας κατά μέσον όρο περίπου 1.000 βήματα περισσότερα την ημέρα. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με την ίδια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση New England Journal of Medicine, ο καφές συνδέεται με την απώλεια περίπου 36 λεπτών νυχτερινού ύπνου ημερησίως, ενώ όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση, τόσο λιγότερος ο ύπνος.