Προσλήψεις στις ένοπλες δυνάμεις: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων

Πρόσληψη 779 θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Στρατού Ξηράς (οπλιτών και εφέδρων) για περίοδο τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης τριών (3) ετών, για τα Όπλα – Σώματα και τις Ειδικές Δυνάμεις.
 

Χρυσοί Σκούφοι 2021- Τα 23 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο GrandBall Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», σε μια λαμπερή τελετή με έντονο «επαναστατικό» χρώμα, καθώς η βραδιά, εμπνεόμενη από την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, ήταν αφιερωμένη στις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία της γαστρονομίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
 

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης.

Περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο αγαπημένος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης και αυτή την περίοδο αναρρώνει στο σπίτι του.
 

Ποιες φράσεις δεν πρέπει να λες στη δουλειά αν θες να πετύχεις

Δημιουργείς ένα καλό βιογραφικό και ντύνεσαι όπως πρέπει για να πάρεις τη δουλειά. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, δεν θα πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς να παρουσιάζεσαι σωστά για να πετύχεις ακόμα περισσότερα.
 

Ειδικό τέλος κινητής τηλεφωνίας: Τι σημαίνει η μείωση για τους...

Κατάργηση του ειδικού τέλους κινητής στους νέους ηλικίας έως 29 ετών και οριζόντια περικοπή του στο 10%, από τον Ιανουάριο του 2022, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας θα λαμβάνουν πιο φθηνούς λογαριασμούς από το 2022.