Σχέσεις: Αυτά είναι τα 4 μυστικά της επιτυχίας

Το να βρει κανείς αυτό που κοινώς χαρακτηρίζουμε ως το «άλλο μας μισό», εκτός από τη χαρά ή την ανυπομονησία, ενδεχομένως να ενέχει και… ανασφάλεια.
 

Mercedes-Benz: Η νέα E-Class γέφυρα ανάμεσα σε δύο κόσμους

Για περισσότερα από 75 χρόνια, η E-Class αποτελεί το πρότυπο στα μεσαίας κατηγορίας πολυτελή sedan. Τώρα η Mercedes-Benz ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τα business sedan: η νέα E-Class δείχνει τον δρόμο για τη μετάβαση από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης στην ηλεκτροκίνηση.
 

"Απόψε Φθινοπώριασε" με τον Γιώργο Χιντηράκης

Ο  Γιώργος Χιντηράκης παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Απόψε Φθινοπώριασε", την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης, στην τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.
 

Οι σειρές που ξέρουμε από τώρα ότι έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο

Μπορεί το Netflix να ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον Οκτώβριο, λίγο πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου, όμως με βάση τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει και τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε μία καλή εικόνα για τα όσα θα δούμε.
 

Παπαζήσης: Το σοκαριστικό είναι για όποιον κάνει μπάνιο στο σπίτι...

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον και αποκάλυψε γιατί κάνει μπάνιο με θαλασσινό νερό.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Το ένα κομμάτι ακούγεται πολύ αστείο, αλλά ξεκίνησε επειδή είχα ένα πρόβλημα. Όταν ξεκίνησα να κάνω σειρές και με έβαφαν στην τηλεόραση και στο θέατρο, είχα βγάλει κάποια δερματικά προβλήματα γιατί κοκκίνιζα και με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να αφήσω τα γένια μου. Πήγα σε γιατρούς, βάλαμε κορτιζόνες. Συνειδητοποίησα το καλοκαίρι ότι αυτό το πράγμα καθαρίζει. Το συνέχισα βάζοντας θαλασσινό νερό και σταμάτησε…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Το αστείο είναι ότι νερό παίρνεις τον χειμώνα γιατί το καλοκαίρι το νερό είναι άφθονο και πηγαίνεις στη θάλασσα. Πηγαίνεις με δέκα μπουκάλια και είναι η γιαγιά που κολυμπάει και σε έχει σταμπάρει και λέει τι θέλει αυτός; Να με κάψει, να με κλέψει; Εγώ το έπαιζα ότι είχα χωρίσει και ήμουν με τα μπουκάλια. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται παράλογο. Στο Σούνιο πηγαίνω για μπάνιο».

Και κατέληξε ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Εμένα με βοήθησε και σαφέστατα τώρα μπορεί να μη χρειάζεται, αλλά έχει γίνει μέσα μου όλη αυτή η επαφή με το νερό γενικότερα. Μου γεμίζει τη ψυχή μου, καθαριστικό. Το σοκαριστικό είναι για όποιον κάνει μπάνιο στο σπίτι μου. Μπαίνουν στη ντουζιέρα και βλέπουν τα νερά. Δεν έρχονται πολλοί να κάνουν ντουζ στο σπίτι μου. Αυτοί που έρχονται είναι δικοί μου άνθρωποι και ξέρουν»

πηγη  https://www.gossip-tv.gr/