Έφυγε από τη Ζωή ο Σκηνοθέτης & Επιχειρηματίας Γεώργιος Ζ. Ασαργιωτάκης σε ηλικία 83 ετών.
 
Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την Προμήθεια εργαστηριακού υλικού των ΠΜΣ των τμημάτων Ιατρικής και Χημείας, του Πανεπιστημίου Κρήτης, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής. Προϋπολογισμός δαπάνης 17.591,56€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ
 
Τα ίχνη του 45χρονου Γιώργου Στεργίου χάθηκαν ξαφνικά τον περασμένο Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενε μόνος του.
 
Τα δυο πρώτα χρόνια της χούντας, η λογοκρισία ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Οι εφημερίδες έγραφαν τα ίδια πράγματα, όλες είχαν ουσιατικά την ίδια ύλη. Σταδιακά υπήρξε μια ανεκτικότητα αλλά οι δημοσιογράφοι έπρεπε διαρκώς να γνωρίζουν τι να γράφουν και τι να αποφεύγουν, γιατί η δίωξη καραδοκούσε. Η προληπτική λογοκρισία επανήλθε αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου με το πραξικόπημα του Ιωαννίδη. Πολλοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να περάσουν στα ψιλά κάποια μηνύματα και ειδήσεις, δεν έλειψαν όμως και αυτοί που συνεργάστηκαν με τη χούντα των συνταγματαρχών.
 
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα kamm1tv, όπου ένας αστυνομικός φαίνεται να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά με τη συνοδεία της κιθάρας του μουσικού Dian Sinbox στο Μοναστηράκι.