ΕΝΤΟΣ

Ανατροπή -σοκ για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Ποιος ήταν ο dealer του Σωκράτη Κόκκαλη που του έδωσε το μιξ ναρκωτικών και τον οδήγησε στον θάνατο;

Στο Κλίβελαντ του Οχάιο, οι δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι συνελήφθη ένας άντρας με την κατηγορία ότι ήταν εκείνος που πούλησε ναρκωτικά στον γιο ενός Έλληνα δισεκατομμυριούχου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Terry Lee Christian, ηλικίας 35 ετών, κατηγορείται ότι ήταν ο dealer που έδωσε στον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ, το θανάσιμο μιξ ναρκωτικών από ηρωίνη, κοκκαϊνη και φαιντανύλη το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ, την επίμαχη μέρα, δηλαδή στις 14 Ιουλίου έξω από το καζίνο του Κλιβερλαντ έλαβε χώρα μια ανταλλαγή ναρκωτικών μεταξύ των δύο αντρών σε ένα μίνι βαν και αργότερα ο γόνος της πασίγνωστης οικογένειας εντοπίστηκε νεκρός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στην Αμερική για το συνέδριο «National Council of Legislators from Gaming States», όπου έδωσαν το παρών πάνω από 250 άτομα- σύνεδροι από όλη τη χώρα.

Πάντα σύμφωνα με ξένα ΜΜε, ο συλληφθείς πρόκειται να δικαστεί τις επόμενες ημέρες με τον δικηγόρο υπεράσπισης του να παραιτείται από την υπόθεση λίγο πριν τη δίκη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τοπικές αρχές καθώς και άλλοι ερευνητές είδαν μια σακούλα με ναρκωτικά στο δωμάτιο του θύματος.

Αργότερα οι έρευνες έδειξαν ότι το περιεχόμενο δεν ήταν άλλο από ηρωίνη, ναρκωτικά και φαιντανύλη, μια εξαιρετικά επικίνδυνη δηλαδή μίξη. Οι Αρχές επίσης έκαναν τέστ DNA στην σακούλα όπου βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του Christian.

Επιπλέον, το τηλέφωνο του Κόκκαλη αποκάλυψε ότι είχε πραγματοποιήσει αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις με έναν αριθμό που εντοπιζόταν στην διεύθυνση που κατοικούσε ο κατηγορούμενος με μια γυναίκα. Η δικογραφία αναφέρει επίσης ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι και η μητέρα του παιδιού του Christian.

aftodioikisi.gr