ΕΝΤΟΣ

Μπαίνει στην κούρσα για τον δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Βουλγαράκης

Στο πολιτικό προσκήνιο φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, διεκδικώντας τον δήμο Αθηναίων, όπου ισχυρό φαβορί θεωρείται ο Κώστας Μπακογιάννης που στηρίζεται από τη ΝΔ, ενώ με αναφορές στον χώρο της Κεντροδεξιάς είναι και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας που επίσης κατεβαίνει για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Η επιστροφή του κ. Βουλγαράκη ήταν κάτι που λεγόταν εδώ και αρκετό στο παρασκήνιο και επιβεβαιώνεται με τη βούλησή του να διεκδικήσει τον δήμο.
Την πρόθεσή του αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα topontiki.gr, την οποία ουσιαστικά «επιβεβαίωσε» και ο ίδιος ο πρωήν υπουργός, ανεβάζοντας το σχετικό δημοσίευμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

O κ. Βουλγαράκης ήταν επί μια εικοσαετία εκλεγμένος βουλευτής της Α’ Αθηνών, αλλά έδώ και καιρό είχε απομακρυνθεί από το προσκήνιο. Στο παρελθόν, βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του και με μια βουλευτική υποψηφιότητα, καθώς διατηρεί ερείσματα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά κανένα σχέδιο δεν τελεσφόρησε.
Σε αυτή την περίπτωση, λέγεται ότι ο πρώην υπουργός, με μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, φιλοδοξεί να συσπειρώσει πολίτες που δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες. Διατηρεί, δε, ερείσματα και στους ΑΝΕΛ και στον χώρο πέριξ της ΝΔ, απ’ όπου δεν υπάρχει υποψήφιος.

reader.gr