ΕΝΤΟΣ

ΥFSF: Σέξυ κι όποιος αντέξει – Η Στικούδη ως Kylie Minogue

H Κατερίνα Στικούδη μαγνήτισε τα βλέμματα ως Kylie Minogue στο stage του YFSF.

Το buzzer της φέρθηκε ευγενικά κι έτσι η Κατερίνα υποδύθηκε την μικροσκοπική star της pop με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια, η Kylie δεν έχει δύο μέτρα πόδι σαν της Κατερίνας, αλλά η απόδοσή της κατά τα λοιπά ήταν πολλή καλή. Σαφώς, έχοντας κερδίσει στο προηγούμενο Live ως Conchita, ανέβηκε στο stage με άλλον αέρα!

Η Κατερίνα Στικούδη ντυμένη στα λευκά, όπως η Kylie στο βίντεο κλιπ της, ανέβηκε στη σκηνή και τα πράγματα πήραν… φωτιά. Κατάφερε να την πλησιάσει αρκετά στο τραγουδιστικό κομμάτι, αλλά η κίνηση και η χορογραφία ήταν απόλυτα πιστές.

Φάνηκε ότι το απόλαυσε, όπως και ο κόσμος που βρισκόταν στο πλατό, ενώ μετά τη λήξη του performance η Μαρία Μπεκατώρου της είπε ότι έχασε κάθε ευκαιρία να φανεί πιο ψηλή από την Kylie Minogue, καθώς η μεταμφίεση δε σημαίνει και μείωση ύψους!

Η μεταμόρφωσή της ήταν μια διαδικασία με απαιτήσεις, αφού η η ξένη star έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά προσώπου από την δική μας, και διαφορετικά μαλλιά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αρκετός κόπος για να διαμορφωθούν πάνω της.

Δείτε την Κατερίνα ως Kylie Minogue στο παρακάτω βίντεο:

Gossip.gr