ΕΝΤΟΣ

Alpha : Τέλος ο Κοντομηνάς - Το 100% περνάει στον Βαρδινογιάννη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr η συμφωνία μεταξύ της πλευράς Βαρδινογιάννη και του Δημήτρη Κοντομηνά επισφραγίστηκε πριν μερικές ημέρες με σχετικό προσύμφωνο
Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη περνά το σύνολο των μετοχών του Alpha (100%) μέσω θυγατρικών εταιριών της Motor Oil (Sheila Enterprises Limited και Nevine Holdings Limited) που ήδη ελέγχουν την πλειοψηφία των μετοχών του ραδιοτηλεοπτικό ομίλου (50 + 2 μετοχές).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr η συμφωνία μεταξύ της πλευράς Βαρδινογιάννη και του Δημήτρη Κοντομηνά επισφραγίστηκε πριν μερικές ημέρες με σχετικό προσύμφωνο. Άλλωστε εξαρχής υπήρχε η option της ολοκληρωτικής εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού που εδρεύει στην Κηφισιά. Η συμφωνία θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του τηλεοπτικού σταθμού.

Γνώστες της τηλεοπτικής αγοράς επεσήμαναν με νόημα στο ethnos.gr πως η ιδιοκτησία του Alpha δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τις αποδόσεις του προγράμματος στην ψυχαγωγία, ειδικά στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) όπου το κανάλι παρά τη σημαντική επένδυση που έχει πραγματοποιήσει στην ελληνική μυθοπλασία έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση. Προφανώς λοιπόν και αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο τμήμα προγράμματος του Alpha. Αρχικά σε επίπεδο στελεχών και εν συνεχεία σε προγράμματα αλλά και πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες.

 ethnos.gr/