ΕΝΤΟΣ

Στέφανος Κοκολογιάννης: Τα χρόνια στη φυλακή και το έπαθλο των 200.000 ευρώ του «Mission»

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Mission», στο οποίο ήταν και ο νικητής του μεγάλου επάθλου, ενώ επανήλθε στη δημοσιότητα όταν κατηγορήθηκε για φόνο και βρέθηκε στη φυλακή.

Για την πολυτάραχη ζωή του από το έπαθλο των 200.000 ευρώ του ριάλιτι «Mission», μέχρι τις κατηγορίες για δολοφονία που τον οδήγησαν στη φυλακή, μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

Το 2012 κατηγορήθηκε ότι σκότωσε μαζί με τον αδελφό του δύο άτομα μέσα στο μαγαζί του δεύτερου.

«Ο αδερφός μου σκότωσε για να υπερασπιστεί τον γιο του», είπε, δηλώνοντας πως μετά το έγκλημα στιγματίστηκε η οικογένειά του.

Μαζί με τον αδελφό του οδηγήθηκαν στη φυλακή, με τον παίκτη του ριάλιτι να δικαιώνεται ομόφωνα στο Εφετείο, αν και πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 14 ετών.
Ο ίδιος ισχυριζόταν από την πρώτη στιγμή ότι δεν βρισκόταν στο χωριό την ώρα του εγκλήματος.

«Ήμουν στη φυλακή και έβλεπα στην τηλεόραση το σπίτι μου να καίγεται» είπε για τα αντίποινα που δέχθηκε η οικογένειά του.

Το έπαθλο του «Mission»

«Είχα δει το τρέιλερ του Mission στην τηλεόραση και αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή, οπότε έστειλα μια φωτογραφία μου κι ένα φτωχό βιογραφικό μου», δήλωσε για το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι.

Σχετικά με το πως διαχειρίστηκε τα χρήματα από το έπαθλο, ανέφερε: «Σχεδόν τα μισά χρήματα από το έπαθλο τα έκανα δώρα, πάρε εσύ, πάρε κι εσύ… Έκανα, βέβαια, και κάποια δώρα που δεν θα έπρεπε. Και με τα υπόλοιπα που μείνανε, βοήθησα λίγο τον εαυτό μου, τις επιχειρήσεις μου τότε.»