ΕΝΤΟΣ

Κέντρο Επενδύσεων: Αντιμετωπίζοντας τα Νέα Δεδομένα

Είμαστε σε επαγρύπνηση και σε αναμονή για τις εξελίξεις στην κρίσιμη αυτή περίοδο, λόγω της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Εξακολουθούμε να αφοσιωνόμαστε στην υποστήριξη των πελατών και των συνεργατών μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όλοι στην πάροδο του χρόνου. Η λειτουργία των γραφείων μας συνεχίζει απρόσκοπτα (Αθήνα & Κρήτη), με τις Υπηρεσίες μας να παραμένουν πάντα στη διάθεσή σας: 

Τμήμα Επιχορηγούμενων Προγραμμάτων: Αναμένουμε τις εξελίξεις για Νέες Ενισχύσεις προς Υφιστάμενες/ Νέες Επιχειρήσεις. Ευελπιστούμε και εκτιμούμε ότι θα ανακοινωθούν ιδιαίτερα ευνοϊκά μέτρα Στήριξης Ρευστότητας, Δανειοδότησης καθώς και Επιχορήγησης Επενδύσεων. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για όποια δέσμη μέτρων ανακοινωθεί, ώστε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ομαλή διοχέτευση στην αγορά. 

Παράλληλα είναι αξιοσημείωτο ότι όλα τα αρμόδια Υπουργεία προχωρούν σε νέα ευέλικτα μέτρα και σε οριζόντιες παρατάσεις Προγραμμάτων (αναστολή δεσμευτικών προθεσμιών), δείχνοντας αξιέπαινη στάση για την επίτευξη της ομαλότητας και την ορθή ολοκλήρωση επενδυτικών έργων. 

Τέλος, σε περιπτώσεις ήδη εγκεκριμένων επενδυτικών έργων, συνιστούμε αναμονή προς τους επενδυτές. Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν σε αντίστοιχες δυσχερείς συνθήκες (capital controls), όλες οι επιχορηγούμενες επενδύσεις ολοκληρώθηκαν κανονικά και επιτυχώς, με μοναδικό αρνητικό σημείο την καθυστέρηση των εκταμιεύσεων (πληρωμών) περίπου κατά ένα 6μηνο από το αναμενόμενο. Τονίζεται ότι δεν χάθηκε ούτε ένα επιδοτούμενο ευρώ.   

Τμήμα Διαγωνισμών Δημοσίου: Είμαστε σε διαρκή εγρήγορση για οτιδήποτε νέο προκύψει σε θέματα Διαγωνισμών Δημοσίου και Κρατικών Προμηθειών. Είμαστε στη διάθεσή σας εφόσον επέλθει ανάγκη για Συμμετοχή σε Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς ή λοιπές Προσκλήσεις/ Προκηρύξεις Κρατικών Προμηθειών. Επιπρόσθετα, παρέχουμε εντελώς δωρεάν την δυνατότητα εγγραφής για 40 ημέρες στην Υπηρεσία Ενημέρωσης Διαγωνισμών Δημοσίου (www.dda.gr) - για όσους είχαν κάνει εγγραφή κατά το παρελθόν. 

Τμήμα Ψηφιακής Υπογραφής: Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλους τους υφιστάμενους πελάτες (στα πλαίσια της δωρεάν τεχνικής βοήθειας), ενώ παράλληλα είμαστε στη διάθεσή σας για Έκδοση ή για Ανανέωση Ψηφιακής Υπογραφής. 

Το Κέντρο Επενδύσεων συνεχίζει αδιάκοπτα την Παροχή Υπηρεσιών για την Υποστήριξη Επιχειρήσεων, με αισιοδοξία ότι ο επιχειρηματικός κόσμος θα βγει πιο δυνατός μέσα από αυτές τις συνθήκες. 

Με εκτίμηση,  

Νικόλαος Κ. Κοτσυφός

Οικονομολόγος, MSc Marketing ΑΣΟΕΕ

t: 2108028330, t: 2810823002, f: 2818101281

site: www.kei.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Αναπτυξιακή Εταιρεία - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων"

√ Συμβουλευτική Καθοδήγηση Επιχειρήσεων

√ Ένταξη σε Επιχορηγούμενα Προγράμματα 

√ Διαγωνισμοί Δημοσίου