ΕΝΤΟΣ

Δάκρυσε η Κατερίνα από το MasterChef

Η Κατερίνα που αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef, μίλησε στο «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της εκτός παιχνιδιού.

Η «κομμώτρια» όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτες της μέσα στο παιχνίδι, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από πολύ μικρή ηλικία τονίζοντας ότι από όταν ήταν 14 χρονών, το έριξε στη δουλειά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη κάποια στιγμή αναφέρθηκε στην έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει να έχει η Κατερίνα στους ανθρώπους με την ίδια να σχολιάζει: «Από πολύ μικρή έμαθα να δουλεύω πάρα πολύ. Δε ξέρω αν ήταν εργασιοθεραπεία, ήταν το πρότυπο της μητέρας μου που δούλευε πραγματικά όλη τη μέρα. Ταυτίστηκα. Ίσως εν αγνοία μου αλλά ταυτίστηκα και το έκανα βίωμά μου. Συνέβησαν και διάφορα γεγονότα στη ζωή μου που με σημάδεψαν άσχημα και δούλευα ακόμη πιο πολύ. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να αποδείξω. Δε ξέρω και εγώ τι ακριβώς. Αρχικά στον εαυτό μου ότι είμαι πολύ καλή και μετέπειτα σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της είπε πως μόνο όταν μπορέσει να καταλάβει ότι δε χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν για να εισπράξει αγάπη από τους γύρω της θα καταφέρει να δώσει και χώρο στους ανθρώπους να μπουν στη ζωή της, με τις δύο γυναίκες να ξεσπούν σε κλάματα!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»