ΕΝΤΟΣ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης για τη μάχη της Ελεάνας Βραχάλη με τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Μια συνέντευξη στην Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας έδωσε η Ελεάνα Βραχάλη και μίλησε για το πώς είναι να ζεις με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Μετά την εξομολόγηση της στιχουργού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο συνεργάζεται και έχουν μια δυνατή φιλία, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα συγκινιτικό δημόσιο μήνυμα.

«Ελεάνα μου όμορφη και αγαπημένη. Πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου, αυθόρμητα και πηγαία για την χρόνια σου δοκιμασία! Ξέρω πως δε σου ήταν καθόλου εύκολο… Αλλά όμως πόση δύναμη και πίστη έδωσες σε όλους όσοι περνούν το δικό τους δύσβατο μονοπάτι. Ο Θεός, η φύση, η μοίρα, πάντα κάτι μας παίρνει και πάντα κάτι μας δίνει. Κάτι μας στερεί, αλλά κάτι μας προσφέρει ανοιχτόχερα. Και εγώ “Αστέρι μου Φωτεινό” που σε ξέρω από όταν ήμασταν παιδιά, που μαζί ξεκινούσαμε και μαζί ανακαλύπταμε τον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας, σε θυμάμαι πάντα αισιόδοξη και μαχήτρια, σα να ήθελες να ζωγραφίσεις το σύμπαν με χρώματα, σκέψεις και λόγια για να μετριάσεις και να σιγήσεις την τρικυμία μέσα σου. “Εγώ γυρνώ ανάποδα όλη τη Γη…”. Άλμπουμ “7”. 2008. ΑΝΑΠΟΔΑ. Σε φιλώ…Μ.Χ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

πηγη https://www.fthis.gr/