ΕΝΤΟΣ

Η Μαρίνα Καλογήρου πήγε στην Κρήτη για τα «Κομάντα και Δράκοι» κι έμεινε -«Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην Αθήνα» [βίντεο]

Η Μαρίνα Καλογήρου επέστρεψε στη μικρή οθόνη πριν από δύο εβδομάδες, μέσα από την ιδιαίτερη τηλεοπτική σειρά με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, «Κομάντα και Δράκοι».

Η παρουσία της ξεχωρίζει τόσο στο θέατρο, όσο όμως και στην τηλεόραση, ενώ οι περισσότεροι τη θυμούνται τηλεοπτικά από τη συμμετοχή της στις «Μάγισσες της Σμύρνης», αλλά και από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Αν». 

Η ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια μακριά από την Αθήνα και όπως λέει, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», δεν σκοπεύει να επιστρέψει εκεί. Η Μαρίνα Καλογήρου συνάντηση τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην Κρήτη και μαζί του μίλησαν για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, αλλά και τη σχέση της με το χορό.

«O χορός είναι κάτι που έκανα επειδή με έβαλε σε αυτό η μητριά μου που είναι χορογράφος και δασκάλα χορού και επειδή τη λάτρευα και τη λατρεύω το έκανα για εκείνη» λέει η Μαρίνα Καλογήρου που δηλώνει «πρώην χορεύτρια». «Εμένα μου αρέσει να χορεύω ελεύθερα χωρίς να μου λέει κανείς τι να κάνω» συνεχίζει.

Χωρίς περιστροφές η ηθοποιός εξηγεί πως δεν μένει ποτέ σε μια δουλειά που πιστεύει πως δεν της ταιριάζει. «Το ξέρω πριν πάω ότι μια δουλειά δεν είναι καλή. Δεν έχεις ακούσει που λένε για μένα στον χώρο “μην την πάρεις αυτή, φεύγει”» αναφέρει. 

Έφυγε σε μια νύχτα για τη Χαλκιδική
Η Μαρίνα Καλογήρου έχει έναν γιο, τον Λοΐζο, για τον οποίο όπως φαίνεται μπορεί να κάνει τα πάντα. Πριν από κάποια χρόνια αναζητούσε ένα σχολείο για εκείνον και συνάντησε ένα πρότυπο σχολείο στη Χαλκιδική. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ, βρέθηκε να ζει σε ένα ξύλινο σπιτάκι στην εξοχή με τον γιο της, προκειμένου εκείνος να φοιτήσει στο σχολείο εκείνο.

«Έψαχνα που θα ήταν καλό να πάει για γυμνάσιο και ξαφνικά έπεσα στο σάιτ του σχολείου που είναι πολύ κοντά στη φιλοσοφία και τις απόψεις» λέει και περιγράφει πως έδειξε το σχολείο αυτό στον γιο της. «Διάβασε το σάιτ και πήγε στο δωμάτιό του και έφτιαξε τις βαλίτσες του και μου είπε φεύγουμε. Και σε τρεις μέρες ήμασταν στην Χαλκιδική» προσθέτει.

Βίντεο: Από τη Χαλκιδική στην Κρήτη
Η Μαρίνα Καλογήρου όμως δεν έχει σκοπό να γυρίσει στην Αθήνα. Με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» αποφάσισε το επόμενο σπίτι της να είναι η Κρήτη.

«Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην Αθήνα, αυτό είναι τώρα... Με τον Λοΐζο, όταν τελείωσε το δημοτικό, το συζητούσαμε και εκεί που το σκεφτόμασταν, ήρθε η πρόταση για το “Κομάντα και Δράκοι”. Οπότε ήρθε η απάντηση» είπε.

Πηγή: iefimerida.gr