ΕΝΤΟΣ

Η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef σοκάρει: «Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ντέμη Γεωργίου, το πρωινό της Τετάρτης, προκειμένου να ξεδιπλώσει την δική της ιστορία ζωής. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την λεκτική και ψυχολογική βία που έχει βιώσει στο παρελθόν από τη σύντροφο της.

«Έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας. Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.

«Για μεγάλο διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν άρχισα πια να φοβάμαι για την ζωή μου, απευθύνθηκα και στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. και αποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα. Με ένοιαζε να βγω από αυτή τη σχέση και να ξαναβρω τον εαυτό μου. Απλά έφυγα από αυτό και πορεύτηκα χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

πηγη  eleftherostypos.gr