Ο «Σασμός» στις φυλακές της Αγιάς – Εικόνες από τα γυρίσματα

Τελευταία στάση στις φυλακές της Αγιάς πραγματοποίησε το συνεργείο τησ τηλεοπτική σειρά «Σασμός». 

Μετά το «ρομαντικό» γεύμα στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, για την Στέλλα και τον Άγγελο επόμενη στάση για τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός» ήταν το κατάστημα κράτησης ΚΡΗΤΗ 1.

Οι ηθοποιοί, Ευγενία Σαμαρά και Δημήτρης Ήμελλος ή αλλιώς η Στέλλα Καμαριωτάκη και ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης με το τηλεοπτικό συνεργείο, βρέθηκαν στις φυλακές της Αγιάς. Εκεί, τους υποδέχθηκε ο διευθυντής των φυλακών, Γιώργος Κονταξάκης (ο οποίος μάλιστα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε επεισόδιο της σειράς)!

 Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, ο κ. Κονταξάκης ξενάγησε τους συντελεστές στους χώρους του καταστήματος και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για την άψογη συνεργασία τους. 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό που απαθανάτισε η κάμερα του zarpanews.gr

Τα γυρίσματα της σειράς που έχει καθηλώσει το κοινό, θα πραγματοποιούνται στην Κρήτη μέχρι την 1 Δεκεμβρίου. Επόμενες στάσεις μετά τα Χανιά, είναι το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.

zarpanews.gr