ΕΝΤΟΣ

Αν δεις αυτό σε ένα σπίτι, τότε μην το νοικιάσεις

Μια μεσίτρια αποκάλυψε στο TikTok κάποια από τα πιο μεγάλα μυστικά των σπιτιών που μπαίνουν προς ενοικίαση ή πώληση και ένα φρικτό περιστατικό που την έκανε να είναι καχύποπτη κάθε φορά που μυρίζει χλωρίνη σε ένα σπίτι που ετοιμάζεται να πουληθεί.

Η γυναίκα, από τις ΗΠΑ, είπε ότι απλώς υπέθεσε ότι ο ιδιοκτήτης καθάριζε όταν περίμενε επισκέψεις στο σπίτι και γι' αυτό μύριζε χλωρίνη, αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη.

Δημοσιεύοντας στην πλατφόρμα της TikTok, η γυναίκα είπε ότι παρατήρησε για πρώτη φορά τη μυρωδιά όταν έφερνε τους υποψήφιους αγοραστές στο σπίτι.

Δημοσιεύοντας κάτω από τον τομέα @capecchiandco είπε: «Έδειχνα στους αγοραστές αυτό το σπίτι που ήθελαν να δουν και ξέραμε ότι η πωλήτρια θα ήταν παρούσα και πως δεν θα έφευγε από το σπίτι».

«Αυτό συνήθως δεν είναι ο κανόνας, αλλά εντάξει, είναι το σπίτι της και μπορεί να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Φτάνουμε λοιπόν και μας λέει «περάστε μέσα». Ανοίγουμε την πόρτα και είναι πραγματικά σκοτεινά, και η μυρωδιά του καπνού ήταν αρκετά έντονη αλλά πάνω από αυτή τη μυρωδιά υπήρχε ένα έντονο άρωμα χλωρίου», πρόσθεσε.

Ο κτηματομεσίτης και οι υποψήφιοι αγοραστές απλώς υποθέτουν ότι ο ιδιοκτήτης ήθελε να καθαρίσει κάτι και συνέχισαν να περιηγούνται στο σπίτι και αρχίζουν τις βόλτες. Σε ένα σημείο η μυρωδιά όμως ήταν τόσο αφόρητη που παραλίγο να κάνουν εμετό.

«Πηγαίνουμε στο γκαράζ της και έχει όλα τα κατοικίδιά της εκεί. Όλα, και μιλάμε για πολλά!», είπε. «Κατά την περίοδο του ελέγχου υπάρχουν αρκετά πράγματα που αποκαλύπτονται. Περάσαμε πολύ καιρό προσπαθώντας να διαπραγματευτούμε μαζί της (την ιδιοκτήτρια) με την οποία ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστείς.

Κάθε φορά που επισκεπτόταν το σπίτι με τους αγοραστές ήταν η ίδια έντονη μυρωδιά χλωρίου!

Ο κτηματομεσίτης είπε ότι όταν το ζευγάρι έβγαλε τα πατώματα για την ανακαίνιση  συνειδητοποίησαν ότι είχαν ποτίσει από τα ούρα των κατοικίδιων!

Γι'αυτό η ίδια συμβουλεύει πως, πρέπει να τσεκάρετε καλά το πόσο καθαρός είναι ο ιδιοκτήτης πριν αποφασίσετε να τον εμπιστευτείτε.