Μύκονος: Το πουρμπουάρ άφησε τους υπαλλήλους εστιατορίου με το στόμα ανοιχτό – Δείτε την απόδειξη

Ο λογαριασμός στο εστιατόριο ήταν σχεδόν 15.000 ευρώ. Η παρέα τον πήρε στα χέρια της και στη συνέχεια έγινε κάτι, που θα μείνει αξέχαστο στους υπαλλήλους. Ο… πλανήτης Μύκονος εκπλήσσει ξανά, αυτή τη φορά με το πουρμπουάρ που δόθηκε…

Το πουρμπουάρ της χρονιάς! Η Μύκονος στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν σε εστιατόριο, με τους υπεύθυνους να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Η παρέα δεν έχει οικονομικά προβλήματα και το απέδειξε. Ο λογαριασμός και η χρέωση των 15.000 ευρώ για το γεύμα, όχι μόνο δεν τους προβλημάτισε αλλά όπως αποδείχθηκε δεν χάλασε ούτε τη διάθεση, ούτε τον προγραμματισμό τους!

Το μενού περιελάμβανε σφυρίδες, σκορπίνες και αστακούς, με το τελικό ποσό να φτάνει τα 14.829 ευρώ. Ποσό υπερβολικά μεγάλο για τους περισσότερους, όχι όμως για την συγκεκριμένα παρέα που προφανώς είχε την οικονομική άνεση.

Μάλιστα, έμειναν τόσο ικανοποιημένοι που άφησαν και το αντίστοιχο φιλοδώρημα, το οποίο δεν περιορίστηκε στο καθιερωμένο 10% του λογαριασμού που ισχύει στο εξωτερικό, αλλά πολύ παραπάνω. Για την ακρίβεια, το φιλοδώρημα που άφησε ήταν 3.171 ευρώ όπως μπορείτε να δείτε.