Ιωάννα Μαλέσκου: «Λύγισε» αποχαιρετώντας τους συνεργάτες της – «Θα μου λείψετε πολύ»

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στη σημερινή (29/6) εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια την ώρα της μαγειρικής θέλησε να ευχαριστήσει τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, καθώς ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε στο «Love It», το οποίο αύριο θα ρίξει αυλαία.

Συγκινημένη και κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τα δύο χρόνια παρουσίας της στον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες της και τους ευχαρίστησε για όσα έζησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά. Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη», ανέφερε αρχικά, με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη να αποκαλύπτει ότι μέλη της ομάδας της εκπομπής του έλεγαν ότι θέλουν να ξανασυνεργαστούν μαζί της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν… Και ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί ο κόσμος κατά καιρούς έχει διαβάσει πολλά να λένε, ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για μένα, και ίσως αυτό να με πικραίνει πραγματικά γιατί εγώ ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε», σημείωσε η ίδια.

«Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στενοχωριέμαι όντως γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Με την ιεροτελεστία μας. Που μπαίνω μέσα και λέω “σας μίλησα; Δεν σας μίλησα”. Όλα αυτά που σας κάνω… Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματο, τα καλύτερα», κατέληξε.

πηγη  in.gr/